Kotihoidossa toimiminen (40 osp)

Keuda
Yhteenveto
   
Tuusula
Ammatilliset perustutkinnot
Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin

Kotihoidossa toimiminen (40 osp)

Tule hankkimaan lisää osaamista kotihoidossa työskentelyyn!

Tutkinnon osa sopii sinulle, mikäli haluat päivittää osaamistasi jo valmiina lähihoitajana tai opiskella lähihoitajaksi työvaltaisessa toteutuksessa esimerkiksi oppisopimuksella. Opintoihin sisältyy työpaikalla oppimista ja itsenäistä opiskelua verkko-oppimisalustalla.

Tutustu tutkinnon osan sisältöön

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa sinulle tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää noin 3 – 8 kuukautta. Opinnot voi aloittaa joka kuukausi orientaatiopäivien jälkeen.

Opinnot toteutetaan verkkopainotteisena monimuotokoulutuksena, joka sisältää alan työpaikalla järjestettävää koulutusta ja verkko-opintoja Pinja-alustalla. Tutkinnon osan opiskelu toteutetaan opiskelijan henkilökohtaisen kehittymissuunnitelman HOKSin mukaisesti. HOKS laaditaan yhteistyössä opiskelijan, opettajan ja työpaikan kanssa mahdollisuuksien mukaan työpaikalla. Työelämässä oppiminen voi tapahtua opiskelijan omassa alan työpaikassa oppisopimuksella tai koulutussopimuksella. Opiskelija hankkii itsenäisesti osaamista verkko-opinnoissa ja ohjaava opettaja on tavattavissa kerran kuukaudessa puolen päivän ohjauspajassa verkko-opintojen ja työpaikalla tapahtuvan oppimisen tueksi.

Kysy lisää!

Sinisalo Päivi

Opettaja

+358 505 690 185

Tuusula, Kirkkotie 31

Roos Mia

Opettaja

+358 504 419 920

Tuusula, Kirkkotie 31

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kotihoidossa toimiminen (40 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keuda

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...


Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Keuda

Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

 Näytä puhelinnumero
www.keuda.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Kotihoidossa toimiminen (40 osp) täytä seuraavat tiedot: