Turvallisuusalan perustutkinto (180 osp)

Keuda
Yhteenveto
2 – 3 vuotta
Opintotukikelpoinen
   
Järvenpää
Ammatilliset perustutkinnot
Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin

Turvallisuusalan perustutkinto (180 osp)

Tule osaksi turvallisempaa tulevaisuutta!

Turvallisuusvalvojana teet erilaisia yksityisen turvallisuusalan tehtäviä: vartiointia, turvatarkastuksia, turvalaiteasennuksia, arvokuljetuksia, aulapalvelutehtäviä, tulityövartiointia ja järjestyksenvalvontaa. Turvallisuusvalvojaksi opiskelee myös paljon nuoria, joiden tavoite on jatkaa kouluttautumista kohti alan viranomaistehtäviä.

Keudassa pääset mukaan monipuoliseen tapahtumayhteistyöhön ja erilaisiin projekteihin, joissa saat tuntumaa käytännön töihin. Vierailemme myös alan yrityksissä sekä erilaisissa tapahtumissa, joissa pääset tutustumaan alan toimijoihin.

Tutustu tutkinnon sisältöön

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa sinulle tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää 2 – 3 vuotta. Voit suorittaa tutkinnosta myös pienempiä kokonaisuuksia (tutkinnon osia). Opiskelun aloitusajankohta sovitaan kanssasi henkilökohtaisesti, jos sinut valitaan opiskelijaksi.

Päiväkoulutus

Toteutetaan pääsääntöisesti arkisin klo 8-16.

Päivä-monimuotokoulutus

Monimuotokoulutus painottuu alan työpaikalla järjestettävään koulutukseen koulutus- tai oppisopimuksella. Opintoja täydennetään päiväsaikaan tapahtuvalla lähiopetuksella oppilaitoksessa sekä etätehtävillä ja verkko-opinnoilla. Koulutuksessa merkittävä osa oppimisesta tapahtuu alan työpaikalla joko koulutus- tai oppisopimuksella. Opiskelija etsii itse työ- tai harjoittelupaikan. Opettajalta saa tarvittaessa vinkkejä työpaikan hakemiseen opintojen aikana.

Oppisopimuskoulutus

Jos sinulla on alan työpaikka, voit suorittaa koulutuksen oppisopimuksella.

Kysy lisää!

Metso Veera

Opinto-ohjaaja

+358 403 525 467

Järvenpää, Wärtsilänkatu 7

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Tutustu koulutukseen ja toimintaamme

Käy tutustumassa toimintaamme Instagramissa [instagram.com].

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Turvallisuusalan perustutkinto (180 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keuda

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...


Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Keuda

Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

 Näytä puhelinnumero
www.keuda.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Turvallisuusalan perustutkinto (180 osp) täytä seuraavat tiedot: