Erikoisammattitutkinnot

Floristinen mestarityö

Keuda, paikassa Mäntsälä
Aloitus
Joustavasti (+2 toteutusta)
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Monimuotototeutus, Oppisopimuskoulutus
Aloitus
Joustavasti (+2 toteutusta)
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Monimuotototeutus, Oppisopimuskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Floristinen mestarityö

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin

Sommittelun ja floristisen alan edelläkävijäksi!

Koulutus tarjoaa sinulle valmiudet toimia edelläkävijänä sommittelun ja korkeatasoisen floristisen alan kädentaidon ja erityisosaamisen alueella. Perehdyt kädentaitojen ja sommittelun hyödyntämiseen ammattialan tai ammatti-identiteetin vahvistamisessa. Koulutukseen sisältyy florististen tuotteiden ideointia, suunnittelua ja toteuttamista erilaisiin käyttötarkoituksiin. Opintojen aikana syvennät ja vahvistat floristiikan käsityöosaamista sekä sommittelun teoriaosaamista.

Tämä koulutus sopii sinulle, jos olet suorittanut Puutarha-alan erikoisammattitutkinnon tutkintonimikkeellä Floristimestari tai olet suorittanut Floristimestarin erikoisammattitutkinnon tai olet Floristihortonomi. Koulutuksessa syvennät osaamistasi alan vaativimpiin tehtäviin.

Tietoja koulutuksesta

Tutkinnon osa

Floristisen mestarityön tekeminen (40 osp). Tutkinnon osa Puutarha-alan erikoisammattitutkinnosta.

Laajuus ja kesto

40 osp. Opintojen alussa kanssasi tehdään yksilöllinen opiskelusuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää 6 – 8 kuukautta.

Kenelle

Sinulla on alan erikoisammattitutkinto tai olet kerryttänyt itsellesi sitä vastaavat tiedot ja taidot työelämässä. Osallistuaksesi opintoihin sinulla tulee olla alan työpaikka tällä hetkellä. Mikäli sinulla ei ole alan koulutusta lainkaan, suosittelemme hakemaan Puutarha-alan perustutkintoon (kukka- ja puutarhakaupan osaamisala, tutkintonimike puutarhuri). Mikäli olet suorittanut Puutarha-alan perustutkinnon (kukka- ja puutarhakaupan osaamisala), suosittelemme hakemaan Puutarha-alan ammattitutkintoon (floristiikan osaamisala, tutkintonimike floristi).

Kustannukset

Tutkinnon osan opiskelumaksu on 100 euroa. Opiskelumaksu laskutetaan pääsääntöisesti yhdessä erässä opintojen alettua. Opiskelumaksua ei palauteta. Opintojen aloituksen voi perua veloituksetta ennen opintojen sovittua aloitusta. Lisätietoa opiskelumaksusta.

Toimipiste, toteutustapa ja ajankohta

Toimipiste

Mäntsälä, Saaren kartano

Ajankohta

Opintojen aloitus sovitaan kanssasi henkilökohtaisesti, jos sinut valitaan opiskelijaksi.

Lähiopetus painottuu alkuviikkoon, etäopetus on Teams-etäyhteydellä. Opintoihin sisältyy omatoimisesti etäjaksolla suoritettavia harjoitustehtäviä. Näyttö suoritetaan työelämässä. Koulutus alkaa opintojen ohjauksella.

Opiskelumuoto

Tämä on monimuotototeutus. Hankit osaamistasi erilaisissa oppimisympäristöissä ja eri tavoilla. Opiskelu voi sisältää esim. lähi- ja etäopiskelua, verkossa opiskelua sekä itsenäistä että ryhmässä opiskelua. Täydennät opiskelua tarpeen mukaan työelämässä oppien. Saat palautetta osaamisesi kehittymisestä opettajalta ja työpaikan ohjaajalta. Kun olet saavuttanut ammatillisen osaamisesi, osoitat sen näytössä työpaikalla käytännön työtilanteissa. Opintojen ajaksi voidaan solmia oppisopimus tai koulutussopimus.

Koulutukseen hakeutuminen

Jatkuva haku

Tähän koulutukseen on jatkuva haku auki. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon kuluessa siitä, kun täytät hakulomakkeen.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

Joustavasti

  • Monimuotototeutus
  • Mäntsälä
  • Hakuaika: Jatkuva haku

Joustavasti

  • Oppisopimuskoulutus
  • Mäntsälä
  • Hakuaika: Jatkuva haku

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Floristinen mestarityö? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu