Ammatilliset perustutkinnot

Maahanmuuttajille suunnattu ravintola- ja catering-alan perustutkinto (180 osp)

Keuda, paikassa Järvenpää (+1 sijaintia)
Pituus
2 – 3 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Pituus
2 – 3 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Maahanmuuttajille suunnattu ravintola- ja catering-alan perustutkinto (180 osp)

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Hyvät eväät ruoka- ja juomakulttuurin kiehtovaan maailmaan!

Kokkina tunnet raaka-aineet ja makujen salat, kun valmistat laadukasta ruokaa yksittäisille asiakkaille ja asiakasryhmille.

Tarjoilijana huolehdit laadukkaasta asiakaspalvelusta ja ruuan tarjoilusta. Lisäksi hoidat buffet-tarjoilua.

Keudan ravintola- ja cateringalan opinnoissa saat ajanmukaista ja ammattitaitoista opetusta. Pääset opiskelemaan ja kehittymään ammatissasi tiiviissä yhteistyössä työelämän kanssa ja työelämässä oppien. Opettajilla on valtakunnallisesti vahvat verkostot ja niitä hyödynnetään aina opiskelijoiden eduksi. Keudan oppimisympäristöissä on nykyaikaiset laitteet ja uudet tilat oppimisen tueksi. Pääset jo opiskeluaikana tutustumaan alaan myös käytännössä, sillä järjestämme erilaisia asiakastilaisuuksia aina kahvituksista à la carte -tarjoiluihin. Joustavat opinnot mahdollistavat juuri sinun näköisesi tutkinnon. Voit täydentää osaamistasi esimerkiksi elintarvikealan, liiketoiminnan tai matkailualan opinnoilla. Osallistumme aktiivisesti alan kilpailuihin, tapahtumiin ja messuille. Sinulla on mahdollisuus sisällyttää tutkintoosi myös ammattikorkeakoulun väyläopintoja.

Tutustu tutkinnon sisältöön Opintopolussa

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa sinulle tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Voit suorittaa tutkinnosta myös pienempiä kokonaisuuksia (tutkinnon osia).

Opinnot toteutetaan päiväkoulutuksena. Opiskelua on viitenä päivänä viikossa. Opiskelu voi olla lähiopetusta, työpaikalla tapahtuvaa koulutusta tai etäopiskelua. Koulutus alkaa Sibeliuksenväylän toimipisteessä Järvenpäässä. Myöhemmin opetusta voi olla sekä Järvenpäässä että Sarviniitynkadulla Keravalla. Saat tukea suomen kielen oppimiseen koko koulutuksen ajan. Opiskelun aloitusajankohta sovitaan kanssasi henkilökohtaisesti, jos sinut valitaan opiskelijaksi. Jos sinulla on alan työpaikka, voit suorittaa koulutuksen tai osan koulutuksesta myös oppisopimuksella.

Maksaako tämä koulutus?

Koulutus on maksuton.

Muut kuin oppivelvolliset maksavat itse opiskelumateriaalin ja opintokäynnit.

Kokit: työvaatteet (n.100 €), kengät (n. 70 €), vapaaehtoinen veitsisarja (n.100 €) ja oppikirjat (n.100 €). Tarjoilijat: työvaatteet keittiöön (n. 100 €), työvaatteet saliin (100 €), kengät (70 €) ja oppikirjat (n. 100 €)

Miten haen?

Jatkuva haku

Tämän tutkinnon kaikkiin toteutuksiin voi hakea jatkuvan haun kautta joustavasti ympäri vuoden. Aloitus sovitaan kanssasi, jos sinut valitaan opiskelijaksi. Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan.

Hakulomake | Jatkuva haku Hakijan ohjeet jatkuvaan hakuun Yhteishaku

Perusopetuksen jälkeisen koulutuksen yhteishaussa on mukana Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon päivätoteutus. Seuraava yhteishaku on 20.2.–19.3.2024. Lisätiedot ja haku koulutukseen Opintopolussa.

Opintopolku.fi | Yhteishaku Hakijan ohjeet yhteishakuun

Kysy lisää!

Yliniemi Marketta

Opettaja

+358503643559

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Maahanmuuttajille suunnattu ravintola- ja catering-alan perustutkinto (180 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu