Laboratorioalan perustutkinto (180 osp)

Keuda
Yhteenveto
2 – 3 vuotta
Opintotukikelpoinen
   
Kerava
Ammatilliset perustutkinnot
Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin

Laboratorioalan perustutkinto (180 osp)

Tulisiko sinusta laborantti?

Laborantti on laboratorioalan ammattilainen, joka tekee erilaisia tutkimukseen ja tuotekehitykseen, laadun- ja tuotantoprosessin valvontaan liittyviä laboratorioanalyysejä. Käytännön työtehtäviä ovat esimerkiksi liuosten valmistus, kemialliset, biokemialliset ja fysikaaliset testaukset, näytteiden käsittely ja analysointi erilaisilla laitteilla ja mikrobiologiset tutkimukset. Työtehtävät sisältävät lisäksi laitteiden ja välineiden toimintakuntoon ja tulosten laskemiseen ja raportointiin liittyviä tehtäviä.

Keudassa tarjoamme sinulle kannustavan ja monipuolisen oppimisympäristön ja joustavan mahdollisuuden opiskeluun. Käytämme erilaisia digitaalisia opetus- ja oppimismenetelmiä, meillä on hyvät ja ajanmukaiset laboratoriotilat ja laitteet käytännön työskentelyyn. Laboratorioalan opinnoissa rakennamme sinulle yksilöllisen oppimispolun, jossa huomioimme mahdollisen aiemman osaamisesi, koulutuksen ja työkokemuksen. Koulutus sisältää teoriaopintoja, käytännön laboratorioharjoituksia ja työelämässä oppimista.

Tutustu tutkinnon sisältöön

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa sinulle tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää 2 – 3 vuotta. Voit suorittaa tutkinnosta myös pienempiä kokonaisuuksia (tutkinnon osia). Opiskelun aloitusajankohta sovitaan kanssasi henkilökohtaisesti, jos sinut valitaan opiskelijaksi.

Päiväkoulutus

Lähiopetusta pääsääntöisesti arkisin klo 8-16.

Oppisopimuskoulutus

Jos sinulla on alan työpaikka, voit suorittaa koulutuksen oppisopimuksella.

Kysy lisää!

Ahvenainen Mirja

Opinto-Ohjaaja

+358 504 731 189

Kerava, Sarviniitynkatu 9

Kilpinen Lotta

Opettaja

+358 504 150 744

Kerava, Sarviniitynkatu 9

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Laboratorioalan perustutkinto (180 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keuda

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...


Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Keuda

Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

 Näytä puhelinnumero
www.keuda.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Laboratorioalan perustutkinto (180 osp) täytä seuraavat tiedot: