Ammattitutkinnot

Talotekniikan ammattitutkinto (150 osp)

Keuda, paikassa Kerava
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Talotekniikan ammattitutkinto (150 osp)

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Kylmäasentajille on kysyntää!

Toimit yleensä asentajaryhmän ”vanhimpana” ja perehdytät kokemattomampia asentajia. Voit myös toimia vähintään 3 kg kylmäainetta sisältävien laitteiden käsittelyn vastuuhenkilönä Tukesilta haettavan pätevyyden pohjalta.

Keudassa tarjoamme sinulle yksilöllistä ja teorialla täydennettyä käytännönläheistä koulutusta. Lähietäisyydellä on merkittävä määrä kylmäalan yrityksiä ja lyhyiden etäisyyksien ansiosta opinnot ja näytöt työpaikoilla järjestyvät sujuvasti. Opintojen aikana sinulla on mahdollisuus osallistua alan tapahtumiin.

Tutkinnon jälkeen voit työskennellä kylmäalan yrityksissä asennus-, huolto- ja työnjohtotehtävissä. Kylmäalalla riittää töitä, kun ammattitaitoiset osaajat eläköityvät seuraavien vuosien aikana. Myös kylmäalan yritysten näkymät ovat erittäin hyvät.

Tutustu tutkinnon sisältöön Opintopolussa

Sopiiko tämä tutkinto minulle?

Tämä tutkinto sopii sinulle, jos työskentelet parhaillaan kylmäalalla. Lisäksi olet suorittanut jo talotekniikan perustutkinnon kylmäalalta tai olet kerryttänyt itsellesi sitä vastaavat tiedot ja taidot työelämässä.

Jos sinulla ei ole perustutkintoa kylmäalalta suoritettuna, sitä vastaavia taitoja tai työkokemusta alalta riittävästi, täytä hakemus Talotekniikan perustutkintoon – kylmäasentajan koulutukseen. Ota tarvittaessa yhteyttä kylmätekniikan vastuuopettajaan (yhteystiedot tällä sivulla).

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa kanssasi tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää 1,5 vuotta. Voit suorittaa tutkinnosta myös pienempiä kokonaisuuksia (tutkinnon osia).

Opinnot toteutetaan ilta-monimuotokoulutuksena, joka sisältää alan työpaikalla järjestettävää koulutusta, etätehtäviä, verkko-opintoja ja lähiopetusta Keudan Sarviniitynkadun toimipisteessä Keravalla. Opiskelun aloitusajankohta sovitaan kanssasi henkilökohtaisesti, jos sinut valitaan opiskelijaksi. Koulutus on myös mahdollista suorittaa oppisopimuksella.

Maksaako tämä koulutus?

Oppisopimuksena ja koulutussopimuksena koulutus on maksuton. Ilman oppi- tai koulutussopimusta koko tutkinnon opiskelumaksu on 450 euroa ja yksittäisissä tutkinnon osissa opiskelumaksu on 250 euroa tutkinnon osaa kohden.

Opiskelumaksu laskutetaan pääsääntöisesti yhdessä erässä opintojen alettua. Opiskelumaksua ei palauteta. Opintojen aloituksen voi perua veloituksetta ennen opintojen sovittua aloitusta.

Miten haen?

Tähän koulutukseen on jatkuva haku auki.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Hakulomake Hakijan ohjeet

Kysy lisää!

Anttila Jussi

Opettaja

+358401744529

Kerava, Sarviniitynkatu 9

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Talotekniikan ammattitutkinto (150 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu