Ammatillinen koulutus

Pintakäsittelyalan ammattitutkinto (150 osp)

Keuda, paikassa Järvenpää
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Pintakäsittelyalan ammattitutkinto (150 osp)

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Osaamista rakennuksille ja teollisuuteen!

Pintakäsittelyalan ammattitutkinnon suorittaneena sinulla on kokeneen ammattihenkilön pätevyys tehdä itsenäisesti rakennusmaalauksia. Osaat tehdä työsi siististi ja laatuvaatimusten mukaan harjaantuneen ammattihenkilön joutuisuudella sekä huolehtia työturvallisuudesta ja ympäristönsuojelusta. Osaat tehdä työselostuksien perusteella pintakäsittelytyöt alalle määriteltyjen laatuvaatimuksien mukaan. Tunnet pintakäsittelymateriaalit ja osaat tehdä niihin liittyviä valintoja. Pystyt arvioimaan työtäsi suhteessa laatuvaatimuksiin sekä tekemään tarvittavat laadunvarmennusmittaukset.

Tutkinnossa suuntaudutaan yhteen seuraavista osaamisaloista:

Rakennusmaalaus Lattianpäällystys Teollinen pintakäsittely

Rakennusmaalauksen osaamisalan suorittaneet työllistyvät rakennusmaalareiksi, tasoitetyöntekijöiksi ja julkisivumaalareiksi.

Lattianpäällystyksen osaamisalan suorittaneet työllistyvät mattoasentajiksi, parkettiasentajiksi, laatoittajiksi ja massapinnoittajiksi.

Teollisen pintakäsittelyn osaamisalan suorittaneet työllistyvät teollisuusmaalareiksi, korroosionestomaalareiksi tai muiksi teollisuuspintakäsittelijöiksi (ruiskumaalareiksi, jauhemaalareiksi, pinnoittajiksi, metalliruiskuttajiksi tai sinkitsijöiksi).

Tutustu tutkinnon sisältöön Opintopolussa

Sopiiko tämä tutkinto minulle?

Pintakäsittelyalan ammattitutkinto sopii sinulle, jolla on useampi vuosi valitun osaamisalan mukaista työkokemusta. Sinulla tulee olla mahdollisuus hankkia tutkinnon edellyttämää osaamista alan työnantajan palveluksessa ja suorittaa osaamisen näytöt käytännön työtehtäviä tekemällä. Koulutus sopii hyvin jatkokoulutukseksi pintakäsittelyalan perustutkinnon suorittaneille. Pääset tutustumaan alan perustutkintoon tästä.

Miten ja missä voin opiskella?

Opinnot toteutetaan monimuotokoulutuksena, joka sisältää alan työpaikalla järjestettävää koulutusta, etätehtäviä ja verkko-opintoja. Opiskelun aloitusajankohta sovitaan kanssasi henkilökohtaisesti, jos sinut valitaan opiskelijaksi. Koulutus on myös mahdollista suorittaa oppisopimuksella.

Opintojen alussa kanssasi tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Voit suorittaa tutkinnosta myös pienempiä kokonaisuuksia (tutkinnon osia).

Maksaako tämä koulutus?

Oppisopimuksena ja koulutussopimuksena koulutus on maksuton. Ilman oppi- tai koulutussopimusta koko tutkinnon opiskelumaksu on 400 euroa ja yksittäisissä tutkinnon osissa opiskelumaksu on 200 euroa tutkinnon osaa kohden.

Opiskelumaksu laskutetaan pääsääntöisesti yhdessä erässä opintojen alettua. Opiskelumaksua ei palauteta. Opintojen aloituksen voi perua veloituksetta ennen opintojen sovittua aloitusta.

Miten haen?

Tähän koulutukseen on jatkuva haku auki.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Hakulomake Hakijan ohjeet

Kysy lisää!

Lehtinen Pasi

Opettaja

+358401744548

Järvenpää, Wärtsilänkatu 7

Huuhtanen Tiina

Opinto-Ohjaaja

+358504344121

Järvenpää, Wärtsilänkatu 7

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Pintakäsittelyalan ammattitutkinto (150 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu