Tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto (180 osp)

Keuda
Yhteenveto
   
Järvenpää
Erikoisammattitutkinnot
Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin

Tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto (180 osp)

Johda tehokkaasti tuotantoa, tiimiä ja työtä!

Tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinnon suorittaneena johdat ja kehität vastuualueesi toimintaa ja henkilöstön osaamista. Sinulla on vahva ammatillinen osaaminen ja organisaation toiminnan tuntemus. Vastuualueenasi voi olla esim. tuotannon, asiakaspalvelun, laadunhallinnan tai projekti- ja henkilöstöhallinnan johtaminen.

Keudassa tarjoamme vahvaa tukea osaamisesi tunnistamiseen ja kehittämiseen viihtyisässä ja inspiroivassa miljöössä. Saat tutkinnosta uusia työkaluja johtamiseen, prosessinjohtoon ja vastuualueesi toiminnan kehittämiseen. Painotamme tutkinnossa henkilökohtaista ohjausta ja tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia opetusmenetelmiä.

Tutkintoon on jatkuva haku, joten täytä hakemus jo tänään!

Tutustu tutkinnon sisältöön

Sopiiko tämä tutkinto minulle?

Tutkinto sopii sinulle, jos työskentelet parhaillaan alan esimies- tai johtotehtävissä esimerkiksi teollisuus- ja tuotantoalan yrityksessä. Olet kartuttanut käytännön kokemusta työnjohtamisesta tai sitä tukevista asiantuntijatehtävistä.

Miten ja missä voin opiskella?

Voit suorittaa opinnot kokonaan etäopintoina. Koulutus sisältää keskimäärin kaksi puolen päivän koulutusta kuukaudessa. Lisäksi saat henkilökohtaista ohjausta opiskelun aikana. Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena. Seuraava aloitus on 21.9.2023.

Opintojen alussa sinulle tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää 1 – 1,5 vuotta. Voit suorittaa tutkinnosta myös pienempiä kokonaisuuksia (tutkinnon osia).

Kysy lisää!

Korhonen Markku

Opettaja

+358 504 655 593

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Heikkinen Johanna

Koulutusassistentti

+358 401 744 434

Kerava, Sarviniitynkatu 9

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto (180 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keuda

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...


Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Keuda

Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

 Näytä puhelinnumero
www.keuda.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto (180 osp) täytä seuraavat tiedot: