Ammattitutkinnot

Kukoista tulevaisuudessa floristina

Keuda, paikassa Mäntsälä
Aloitus
Joustavasti (+2 toteutusta)
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Monimuotototeutus, Oppisopimuskoulutus
Aloitus
Joustavasti (+2 toteutusta)
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Monimuotototeutus, Oppisopimuskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Kukoista tulevaisuudessa floristina

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin

Syvennä osaamistasi floristiikan vaativampiin tehtäviin!

Koulutuksessa kerrytät monipuolista osaamista kukkasidonnassa ammatilliseen tulevaisuuteesi. Syvennät ja hankit lisää osaamista mm seuraavilla osa-alueilla: morsiussidonta, tilatyö, seppele, erilaiset asettelupohjat ja kimput. Tutkinnon osan suorittaneena ammattilaisena pystyt vastaamaan laadukkaammin asiakkaiden vaativampiin toiveisiin ja tilauksiin. Opiskelu suunnitellaan juuri sinun tilanteesi siten, että voit valita osallistutko lähiopetukseen viikonloppuisin ja/tai arkipäivinä. Oppimisympäristöinä toimivat Saaren kartanon opetustilat, verkko-oppimisympäristöt ja alan työpaikat.

Tietoja koulutuksesta

Tutkinnon osa

Kukkasidontatöiden suunnitteleminen ja tekeminen (45 osp). Tutkinnon osa Puutarha-alan ammattitutkinnosta.

Laajuus ja kesto

45 osp. Opintojen alussa kanssasi tehdään yksilöllinen opiskelusuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Kesto määritellään henkilökohtaisesti.

Kenelle

Sinulla on alan perustutkinto tai olet kerryttänyt itsellesi sitä vastaavat tiedot ja taidot työelämässä.

Kustannukset

Opiskelumaksu on 100 euroa. Opiskelumaksu laskutetaan pääsääntöisesti yhdessä erässä opintojen alettua. Opiskelumaksua ei palauteta. Opintojen aloituksen voi perua veloituksetta ennen opintojen sovittua aloitusta. 

Toimipiste, toteutustapa ja ajankohta

Toimipiste

Mäntsälä, Saaren kartano

Ajankohta

Koulutuksen voi aloittaa joustavasti. Opintojen aloitus sovitaan kanssasi henkilökohtaisesti, jos sinut valitaan opiskelijaksi.

Lähiopetuspäiviä voi valita oman tarpeen ja tilanteen mukaisesti ma-ke tai la. Opetukseen voi osallistua joko Teams-etäyhteydellä tai paikan päällä.

Opiskelumuoto

Tämä on monimuotototeutus. Hankit osaamistasi erilaisissa oppimisympäristöissä ja eri tavoilla. Opiskelu voi sisältää esim. lähi- ja etäopiskelua, verkossa opiskelua sekä itsenäistä että ryhmässä opiskelua. Täydennät opiskelua tarpeen mukaan työelämässä oppien. Saat palautetta osaamisesi kehittymisestä opettajalta ja työpaikan ohjaajalta. Kun olet saavuttanut ammatillisen osaamisesi, osoitat sen näytössä työpaikalla käytännön työtilanteissa. Opintojen ajaksi voidaan solmia oppisopimus tai koulutussopimus.

Koulutukseen hakeutuminen

Jatkuva haku

Tähän koulutukseen on jatkuva haku auki. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon kuluessa siitä, kun täytät hakulomakkeen.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

Joustavasti

  • Monimuotototeutus
  • Mäntsälä
  • Hakuaika: Jatkuva haku

Joustavasti

  • Oppisopimuskoulutus
  • Mäntsälä
  • Hakuaika: Jatkuva haku

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kukoista tulevaisuudessa floristina? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu