Vanhustyön erikoisammattitutkinto (180 osp)

Keuda
Yhteenveto
   
Tuusula
Erikoisammattitutkinnot
Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin

Vanhustyön erikoisammattitutkinto (180 osp)

Vanhustyön osaajia tarvitaan nyt ja tulevaisuudessa!

Suomessa väestörakenne vanhenee ja väestön ikääntyessä vanhustyön tarve lisääntyy. Opinnot on tarkoitettu ikäihmisten parissa työskenteleville henkilöille, jotka haluavat saada alan uusinta tietoa ja taitoa ja näin ollen kehittyä vanhustyön asiantuntijaksi.

Vanhustyön erikoisammattitutkinnon suorittaneena kehität vanhustyötä moniammatillisessa ympäristössä vastuuhenkilön roolissa. Osaat kehittää vanhustyötä laadukkaasti, tavoitteellisesti, taloudellisesti ja kestävän kehityksen sekä eettisten periaatteiden mukaisesti. Toimit tiimin ja ryhmän johdossa koordinoiden, ohjaten ja tehden monialaista yhteistyötä.

Keudan tarjonta vuonna 2023–2024

Saattohoitotyö Palliatiivinen hoitotyö Muistioireisen tai muistisairaan ihmisen tukeminen Ikävalmentajana toimiminen Ikääntyneen ihmisen kohtaaminen Tutustu tutkinnon sisältöön

Sopiiko tämä tutkinto minulle?

Tämä tutkinto sopii sinulle osaamisen syventämiseen, jos työskentelet ikäihmisten parissa ja olet aiemmin suorittanut alalle soveltuvan tutkinnon. Työpaikkasi voi olla sosiaali- ja terveysalan vanhustyössä julkisen, yksityisen tai kolmannen sektorin toimintaympäristöissä avo- ja laitoshoidossa, sairaalassa, palveluasumisyksikössä tai kotihoidon parissa. Tätä tutkintoa voi opiskella vain, jos täytät tutkintokohtaiset terveydentilavaatimukset.

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa sinulle tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Opinnot suoritetaan verkkopainotteisena monimuotokoulutuksena. Koulutus on mahdollista suorittaa oppisopimuksella.

Kysy lisää!

Knuuti Anne

Opettaja

+358 401 744 462

Tuusula, Kirkkotie 31

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Vanhustyön erikoisammattitutkinto (180 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keuda

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...


Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Keuda

Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

 Näytä puhelinnumero
www.keuda.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Vanhustyön erikoisammattitutkinto (180 osp) täytä seuraavat tiedot: