Erikoisammattitutkinnot

Onnistu ihmisten johtajana

Keuda, paikassa Järvenpää
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Onnistu ihmisten johtajana

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Onnistu ihmisten johtamisessa ja saa työyhteisösi kukoistamaan!

Ihmisten ja osaamisen johtaminen on kaikkien esihenkilöiden keskeinen taito. Tämä monimuotokoulutus, joka yhdistää itseohjautuvaa verkko-opiskelua ja ryhmäcoachausta, antaa sinulle hyvät valmiudet onnistua ihmisten ja osaamisen johtamisessa riippumatta toimialasta. Ihmisten ja osaamisen johtamisessa painotamme työhyvinvointinäkökulmaa. Tämä koulutus on sinulle, joka haluat onnistua ihmisten ja osaamisen johtamisessa. Osallistumalla tähän koulutukseen lisäät omaa ymmärrystäsi esihenkilön nykyisestä roolista ihmisten johtamisessa sekä miten osaamista voi johtaa vahvuuksiin keskittymällä yhteensovittaen organisaation strategiset tavoitteet ja ihmisten omat toiveet. Hyvä osaamisen johtaminen lisää ihmisten sitoutumista ja motivaatiota, monitaitoiset ja osaavat työntekijät lisäävät tuottavuutta. Koulutus edellyttää työpaikkaa, jossa tehtävääsi sisältyy vastuualueen tai henkilöstön johtamista.

Tutustu tutkinnon osan sisältöön Opintopolussa

Tietoja koulutuksesta

Tutkinnon osa

Henkilöstön ja osaamisen johtaminen (50 osp). Tutkinnon osa Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnosta.

Laajuus ja kesto

50 osp. Opintojen alussa kanssasi tehdään yksilöllinen opiskelusuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää puoli vuotta.

Kenelle

Osallistuaksesi opintoihin sinulla tulee olla alan työpaikka jo hakeutumisvaiheessa.

Kustannukset

Oppisopimuksena ja koulutussopimuksena koulutus on maksuton. Ilman oppi- tai koulutussopimusta opiskelumaksu on 200 euroa. Opiskelumaksu laskutetaan pääsääntöisesti yhdessä erässä opintojen alettua. Opiskelumaksua ei palauteta. Opintojen aloituksen voi perua veloituksetta ennen opintojen sovittua aloitusta. Lisätietoa opiskelumaksusta.

Toimipiste, toteutustapa ja ajankohta

Toimipiste

Verkkototeutus

Ajankohta

Opintojen aloitus sovitaan kanssasi henkilökohtaisesti, jos sinut valitaan opiskelijaksi.

Opiskelumuoto

Tämä on verkkototeutus. Opintoihin ei sisälly lähiopetusta. Käytössäsi ovat erilaiset verkko-oppimisympäristöt, joista löydät opiskelumateriaaleja ja tehtäviä. Saat palautetta osaamisesi kehittymisestä opettajalta. Täydennät verkko-opiskelua henkilökohtaisen suunnitelman mukaan työelämässä oppien. Kun olet saavuttanut ammatillisen osaamisesi, osoitat sen näytössä työpaikalla käytännön työtilanteissa. Opintojen ajaksi voidaan solmia oppisopimus tai koulutussopimus.

Koulutukseen hakeutuminen

Jatkuva haku

Tähän koulutukseen on jatkuva haku auki. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon kuluessa siitä, kun täytät hakulomakkeen.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Hakulomake Hakijan ohjeet

Kysy lisää

Panganniemi Nina

Opettaja

+358401744469

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Onnistu ihmisten johtajana? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu