Ammatilliset perustutkinnot

Matkailualan perustutkinto (180 osp)

Keuda, paikassa Järvenpää
Pituus
2 – 3 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Pituus
2 – 3 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Matkailualan perustutkinto (180 osp)

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Matkailuala tarjoaa unohtumattomia elämyksiä!

Matkailun asiakaspalvelija voi työskennellä laajasti erilaisissa matkailualan asiakaspalvelutehtävissä. Työpaikkoja voivat olla hotellit ja muut majoitusliikkeet, ohjelmapalveluyritykset, matkailukeskukset ja myynti- ja neuvontapisteet sekä muut matkailuorganisaatiot. Työ on usein kausiluonteista ja vaihtelee sesonkien mukaan. Voit toimia myös itsenäisenä yrittäjänä.

Matkailualalla painotetaan asiakaslähtöisyyttä, elämysten tuottamista sekä vastuullista ja uudistavaa toimintatapaa. Opinnoissa keskeistä on asiakaspalvelu erilaisissa ympäristöissä eri vuodenaikoina, palvelujen ideointi ja suunnittelu sekä niiden myynti ja markkinointi.

Keudassa opiskelet Tuusulanjärven inspiroivassa kulttuurihistoriallisessa miljöössä. Lentokentän läheisyys tarjoaa yhteistyömahdollisuuksia ja kansainvälisyyttä. Meillä opiskellaan työelämälähtöisesti. Opiskelijana pääset mukaan tuottamaan asiakastapahtumia alueen yrityksille ja osallistumaan Keudan erilaisten tapahtumien asiakaspalvelutehtäviin. Otamme opetuksessamme huomioon myös vastuullisuuslupaukset.

Tarjolla on useita eri opintopolkuja, joista voit valita itseäsi eniten kiinnostavan:

Kansainvälinen hotellipolku Ohjelmapalvelupolku Matkapalvelujen myynnin ja markkinoinnin polku Tutustu tutkinnon sisältöön Opintopolussa Tutustu alan vastuullisuuslupauksiin Keudassa

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa kanssasi tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää 2 – 3 vuotta. Voit suorittaa tutkinnosta myös pienempiä kokonaisuuksia (tutkinnon osia). Opiskelun aloitusajankohta sovitaan kanssasi henkilökohtaisesti, jos sinut valitaan opiskelijaksi.

Päiväkoulutus

Lähiopetusta on pääsääntöisesti arkisin klo 8-16.

Oppisopimuskoulutus

Jos sinulla on alan työpaikka, voit suorittaa koulutuksen oppisopimuksella.

Maksaako tämä koulutus?

Koulutus on maksuton.

Muille kuin oppivelvollisille tulee kustannuksia oppikirjoista (n. 100 €), työvaatteista (n. 250 €) ja vierailuista (matkakulut ja pääsymaksut).

Miten haen?

Jatkuva haku

Tämän tutkinnon kaikkiin toteutuksiin voi hakea jatkuvan haun kautta joustavasti ympäri vuoden. Aloitus sovitaan kanssasi, jos sinut valitaan opiskelijaksi. Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan.

Hakulomake | Jatkuva haku Hakijan ohjeet jatkuvaan hakuun Yhteishaku

Perusopetuksen jälkeisen koulutuksen yhteishaussa on mukana tämän tutkinnon päivätoteutus. Seuraava yhteishaku on keväällä 2025. Lisätiedot ja haku koulutukseen Opintopolussa.

Opintopolku.fi | Yhteishaku Hakijan ohjeet yhteishakuun

Kysy lisää!

Pitkänen Mirja

Opinto-Ohjaaja

+358503507546

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Tutustu koulutukseen ja toimintaamme

Millaista opiskelu on Keudassa?

Keuda matkailualan perustutkinto matkailupalvelujen tuottaja Keuda matkailualan perustutkinto matka-asiantuntija
Keuda matkailualan perustutkinto vastaanottovirkailija

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Matkailualan perustutkinto (180 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu