Tekstiili- ja muotialalle suunnattu Lähiesimiestyön ammattitutkinto (150 osp)

Keuda
Yhteenveto
   
Järvenpää
Ammattitutkinnot
Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin

Tekstiili- ja muotialalle suunnattu Lähiesimiestyön ammattitutkinto (150 osp)

Kehitä ammattitaitoasi ja verkostoidu tekstiili- ja muotialan osaajien kanssa!

Tämän käytännönläheisen koulutuksen avulla kehität omaa osaamistasi ja tiimisi toimintaa. Koulutus tarjoaa mahdollisuuden tarkastella omaa lähiesihenkilötyötä ja saada siihen vertaistukea alan muilta osaajilta.

Koulutuksen aikana saat oivalluksia ja lisäoppia viestintä- ja työyhteisötaitoihin, valmentavaan esihenkilötyöhön, perehdyttämiseen sekä työryhmäsi toiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen huomioiden taloudelliset ja lakisääteiset näkökulmat.

Saat palautetta omasta työstäsi ja runsaasti tukea osaamisesi kehittämiseen ja omien vahvuuksiesi löytämiseen sekä omasta hyvinvoinnistasi huolehtimiseen. Laadimme sinulle henkilökohtaisen opintosuunnitelman huomioiden aikaisemmat koulutuksesi ja työkokemuksesi. Hyödynnämme opetuksessa mielenkiintoisia ja monipuolisia opetusmenetelmiä. Koulutuspäivissä on mukana asiantuntijoita alan yrityksistä ja Suomen tekstiili- ja muotiliitosta.

Mitä osaamista tarvitset juuri nyt lisää tiimisi ja itsesi kehittämiseen?

Tutustu tutkinnon sisältöön

Sopiiko tämä tutkinto minulle?

Koulutus sopii sinulle, joka toimit tällä hetkellä esimerkiksi myymälä- tai tuotantopäällikkönä, palveluohjaajana tai -esihenkilönä, tuotantovastaavana, työhön osallistuvana työryhmän lähiesihenkilönä, (POIS: tiimiesimiehenä tai ”kymppinä”. ) Tutkinnon suorittaminen edellyttää työryhmän tai tiimin päivittäistä ohjaamista.

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa sinulle tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää noin vuoden. Voit suorittaa tutkinnosta myös pienempiä kokonaisuuksia (tutkinnon osia).

Opinnot toteutetaan monimuotokoulutuksena. Opiskelu tapahtuu työn ohessa ja koulutus kestää keskimäärin noin vuoden. Koulutus toteutetaan lähi- ja verkko-opetuksena noin yhtenä päivänä kuussa. Kuljemme mukanasi koko koulutuksen ajan ohjaten ja sparraten ! Lähiopetus pidetään Keudan Järvenpään toimipisteessä Tuusulanjärven rannalla. Seuraava ryhmä alkaa 10.10.2023.

Kysy lisää!

Purovesi Outi

Opettaja

+358 401 744 423

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Heikkinen Johanna

Koulutusassistentti

+358 401 744 434

Kerava, Sarviniitynkatu 9

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tekstiili- ja muotialalle suunnattu Lähiesimiestyön ammattitutkinto (150 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keuda

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...


Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Keuda

Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

 Näytä puhelinnumero
www.keuda.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Tekstiili- ja muotialalle suunnattu Lähiesimiestyön ammattitutkinto (150 osp) täytä seuraavat tiedot: