Ammattitutkinnot

Kohti turvallisempaa työyhteisöä

Keuda, paikassa Järvenpää
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Kohti turvallisempaa työyhteisöä

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Päivitä työtehtäviisi kuuluvaa turvallisuusosaamista!

Tässä koulutuksessa päivität ja hankit uutta osaamista pelastustoimintaan, tilannehallintaan ja teknisten turvajärjestelmien käyttöön. Saat varmuutta toimia omassa työssäsi. Koulutuksen aikana lisäät valmiuksia olla osana työpaikkasi turvallisuusajattelun kehittämistä. Koulutus sopii sinulle, jos haluat kehittää omaa turvallisuusajatteluasi työssäsi. Koulutukseen laaditaan oppisopimus työpaikkasi kanssa eli hankit osaamista omassa työssäsi käytännössä.

Tutustu tutkinnon osien sisältöön Opintopolussa

Tietoja koulutuksesta

Tutkinnon osa

Koulutuksessa suoritat kolme tutkinnon osaa Turvallisuusalan ammattitutkinnosta: Pelastustoiminta (25 osp), Tilannehallinta (25 osp) ja Teknisten turvajärjestelmien käyttö (25 osp).

Laajuus ja kesto

75 osp. Opintojen alussa kanssasi tehdään yksilöllinen opiskelusuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää 6 – 8 kuukautta.

Kenelle

Osallistuaksesi opintoihin sinulla tulee olla alan työpaikka jo hakeutumisvaiheessa. Hakiessasi tähän koulutukseen sinun tulee täyttää tutkintokohtaiset terveydentilavaatimukset.

Kustannukset

Toteutamme koulutuksen tällä hetkellä oppi- tai koulutussopimuksella, jolloin koulutus on maksutonta.

Toimipiste, toteutustapa ja ajankohta

Toimipiste

Järvenpää, Wärtsilänkatu 7

Ajankohta

Opintojen aloitus sovitaan kanssasi henkilökohtaisesti, jos sinut valitaan opiskelijaksi.

Koulutus sisältää lähipäiviä ja verkkotehtäviä. Lähipäivät toteutetaan klo 8.00 – 16.00. Vuoden 2024 lähipäivien aikataulu:

28.5.2024
29.5.2024
14.8.2024
15.8.2024
10.10.2024
24.10.2024

Opiskelumuoto

Tämä on monimuotototeutus. Hankit osaamistasi erilaisissa oppimisympäristöissä ja eri tavoilla. Opiskelu voi sisältää esim. lähi- ja etäopiskelua, verkossa opiskelua sekä itsenäistä ja ryhmässä opiskelua. Täydennät opiskelua henkilökohtaisen suunnitelman mukaan työelämässä oppien. Saat palautetta osaamisesi kehittymisestä opettajalta ja työpaikan ohjaajalta. Kun olet saavuttanut ammatillisen osaamisesi, osoitat sen näytössä työpaikalla käytännön työtilanteissa. Opintojen ajaksi voidaan solmia oppisopimus tai koulutussopimus.

Koulutukseen hakeutuminen

Jatkuva haku

Tähän koulutukseen on jatkuva haku auki. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon kuluessa siitä, kun täytät hakulomakkeen.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Hakulomake Hakijan ohjeet

Kysy lisää

Röning Tuomo

Opettaja

+358503283842

Järvenpää, Wärtsilänkatu 7

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kohti turvallisempaa työyhteisöä? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu