Ammatilliset perustutkinnot

Polku lähihoitajaksi

Keuda, paikassa Mäntsälä (+1 sijaintia)
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Polku lähihoitajaksi

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Hoiva-alalla on pulaa osaavista lähihoitajista – hae ammatilliseen koulutukseen!

Tämä koulutus sopii sinulle, jos tavoitteenasi on suunnata kohti lähihoitajan työtä. Koulutuksessa suoritetaan nopeassa tahdissa monimuotona osia Sosiaali- ja terveysalan perustutkinnosta. Tämän jälkeen voit jatkaa opintoja valitsemassasi osaamisalassa oppilaitosmuotoisesti opiskellen tai oppisopimuksella. Tämä koulutus sopii sinulle, jos haluat yhdistellä lähiopetusta oppilaitoksessa, verkko-opintoja ja työpaikalla oppimista. Sinulla tulee olla tarvittavat laitteet Teams-opetukseen osallistumiseen ja verkkotehtävien tekemiseen sähköisessä Pinja-oppimisympäristössä.

Tutustu tutkinnon sisältöön Opintopolussa

Tietoja koulutuksesta

Tutkinnon osa

Hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistäminen 25 osp, Opintopolku.fi
Lääkehoito lähihoitajan vastuualueella 10 osp, Opintopolku.fi
Asiakkaan kohtaaminen ja ohjaaminen 20 osp, Opintopolku.fi ja
Toiminta digitaalisessa ympäristössä 2 osp, Opintopolku.fi

Laajuus ja kesto

57 osp. Opintojen alussa kanssasi tehdään yksilöllinen opiskelusuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää kahdeksan kuukautta.

Kenelle

Hakiessasi tähän koulutukseen sinun tulee täyttää tutkintokohtaiset terveydentilavaatimukset. Lisäksi sinun tulee esittää rikostaustaote opintojen alkaessa, mikäli opinnot sisältävät alaikäisten parissa työskentelyä.

Kustannukset

Koulutus on maksuton.

Toimipiste, toteutustapa ja ajankohta

Toimipiste

Nurmijärvi, Lopentie 20
Mäntsälä, Lukkarinpolku 2

Ajankohta

Koulutusaika on 28.10.2024 – 13.6.2025. Opintojen aloitus sovitaan kanssasi henkilökohtaisesti, jos sinut valitaan opiskelijaksi.

Opiskelumuoto

Tämä on monimuotototeutus. Hankit osaamistasi erilaisissa oppimisympäristöissä ja eri tavoilla. Opiskelu voi sisältää esim. lähi- ja etäopiskelua, verkossa opiskelua sekä itsenäistä ja ryhmässä opiskelua. Täydennät opiskelua henkilökohtaisen suunnitelman mukaan työelämässä oppien. Saat palautetta osaamisesi kehittymisestä opettajalta ja työpaikan ohjaajalta. Kun olet saavuttanut ammatillisen osaamisesi, osoitat sen näytössä työpaikalla käytännön työtilanteissa. Opintojen ajaksi voidaan solmia oppisopimus tai koulutussopimus.

Koulutukseen hakeutuminen

Jatkuva haku

Haku koulutukseen alkaa 19.3.2024 ja päättyy 8.9.2024. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon kuluessa siitä, kun täytät hakulomakkeen.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Hakulomake Hakijan ohjeet

Kysy lisää

Kojo Marjaana

Opettaja

+358401745438

Nurmijärvi, Lopentie 20

Aro Sari

Opettaja

+358401745446

Mäntsälä, Lukkarinpolku 2

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Polku lähihoitajaksi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu