Ammattitutkinnot

Ajoneuvoalan ammattitutkinto (150 osp)

Keuda, paikassa Järvenpää (+1 sijaintia)
Pituus
1 – 1,5 vuotta
Pituus
1 – 1,5 vuotta
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Ajoneuvoalan ammattitutkinto (150 osp)

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Syvennä osaamistasi alalla, joka kaipaa osaavia tekijöitä!

Ajoneuvoalan ammattitutkinto antaa valmiuksia toimia ammattilaisena alalla, jolta eivät työt lopu. Työskentelet ajoneuvokaluston parissa, joko mekaanikkona, vauriokorjaustöissä tai työnjohtotehtävissä. Kalusto voi käsittää henkilö- ja pakettiautoja. Työtehtävät voivat liittyä huoltamiseen, korjaamiseen, varusteluun tai valmistukseen.

Ajoneuvoalan ammattitutkinnon myötä laajennat osaamistasi ja päivität tietojasi aina vain nopeammin kehittyvästä ajoneuvotekniikasta. Joustava opiskelupolku mahdollistaa monimuotoisen opiskelun työsi ohella. Lähi- ja verkko-opintojen sisältö räätälöidään osaamisalasi mukaisesti:

Korjaamopalvelun osaamisala: Hyötyajoneuvomekaanikon opiskelupolku Vauriokorjauksen osaamisala: Ajoneuvomaalarin tai korikorjaajan opiskelupolku Työnjohdon osaamisala: Työnjohtajan opiskelupolku

Keudalla on laaja yhteistyökumppanien verkosto alueellaan ja pitkä kokemus yhteistyöstä korjaamoalan yritysten kanssa.

Tutustu tutkinnon sisältöön Opintopolussa

Sopiiko tämä tutkinto minulle?

Tämä tutkinto sopii sinulle, jos sinulla on jo työkokemusta alalta ja olet jo käynyt alan perustutkinnon tai olet kerryttänyt itsellesi sitä vastaavat tiedot ja taidot työelämässä. Lisäksi sinulla tulee olla alan työpaikka tällä hetkellä. Mikäli nämä edellytykset eivät täyty, haethan Ajoneuvoalan perustutkintoon.

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa sinulle tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää 1–1,5 vuotta. Voit suorittaa tutkinnosta myös pienempiä kokonaisuuksia (tutkinnon osia).

Hyötyajoneuvomekaanikon opiskelupolku

Opinnot toteutetaan oppi- tai koulutussopimuksella. Lähiopetus järjestetään eri puolella Keski-Uuttamaata. Lähiopetuspäivistä sovitaan erikseen opintojen alkaessa. Opintojen aloitus sovitaan henkilökohtaisesti, jos sinut valitaan opiskelijaksi.

Kysy lisää!

Virtala Kai

Opettaja

+358503275287

Mäntsälä, Lukkarinpolku 2

Ajoneuvomaalarin ja korikorjaajan opiskelupolut

Opinnot toteutetaan oppi- tai koulutussopimuksella. Lähiopetus on Järvenpäässä. Lähiopetuspäivistä sovitaan erikseen opintojen alkaessa. Koulutus alkaa seuraavan kerran vuonna 2025.

Kysy lisää!

Markkanen Sami

Opettaja

+358505339664

Järvenpää, Wärtsilänkatu 7

Työnjohtajan opiskelupolku

Opinnot toteutetaan oppi- tai koulutussopimuksella. Lähi- tai verkko-opetusta on noin yhtenä päivänä kuukaudessa. Tarkempi opintojen aikataulu ja lähiopetuksen toimipiste tarkentuvat opintojen alkaessa. Opintojen aloitus sovitaan henkilökohtaisesti, jos sinut valitaan opiskelijaksi.

Kysy lisää!

Leinonen Tapani

Opettaja

+358504635094

Nurmijärvi, Lopentie 20

Maksaako tämä koulutus?

Toteutamme koulutuksen tällä hetkellä oppi- tai koulutussopimuksella, jolloin koulutus on maksutonta.

Miten haen?

Hyötyajoneuvomekaanikon ja työnjohtajan opintoihin voi hakea joustavasti ympäri vuoden. Ajoneuvomaalarin ja korikorjaajan koulutusten haku aukeaa lähempänä seuraavaa aloitusta.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Hakulomake Hakijan ohjeet

Kysy lisää!

Piippo Ulla-Riitta

Opinto-Ohjaaja

+358504302753

Järvenpää, Wärtsilänkatu 7

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ajoneuvoalan ammattitutkinto (150 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu