Liiketoiminnan perustutkinto (180 osp)

Keuda
Yhteenveto
2 – 3 vuotta
Opintotukikelpoinen
Ammatilliset perustutkinnot
Kerava, Nurmijärvi, Sipoo

Alkavat koulutukset
Kerava
Joustavasti

Kerava
Joustavasti

Nurmijärvi
Joustavasti

Sipoo
Joustavasti
Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin

Liiketoiminnan perustutkinto (180 osp)

Menesty liike-elämässä – kouluttaudu monitaituriksi!

Merkonomina, liiketoiminnan ammattilaisena, toimit monipuolisissa työtehtävissä erilaisissa yrityksissä ja organisaatioissa. Olet asiakaslähtöinen liiketoimintaosaaja, jolla on hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot, kielitaitoa ja taloushallinnan osaamista. Saat koulutuksesta perusvalmiudet myös yrittäjyyteen.

Keudassa tarjoamme sinulle eväät menestykseen liike-elämässä ja kannustamme yksilöllisiin opintopolkuihin. Joustavat opinnot saat hyvin sulautettua omaan urasuunnitelmaasi. Sinulla on mahdollisuus päästä kansainväliselle työelämäjaksolle, yritysvierailuille ja verkostoitumaan alan ammattilaisten kanssa. Sinulla on mahdollisuus sisällyttää tutkintoosi myös ammattikorkeakoulun väyläopintoja.

Tutustu tutkinnon sisältöön

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa sinulle tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää 2 -3 vuotta. Voit suorittaa tutkinnosta myös pienempiä kokonaisuuksia (tutkinnon osia). Opiskelun aloitusajankohta sovitaan kanssasi henkilökohtaisesti, jos sinut valitaan opiskelijaksi.

Päivä-monimuotokoulutus | Kerava

Monimuotokoulutus sisältää työpaikalla järjestettävää koulutusta, etätehtäviä, verkko-opintoja ja päiväsaikaan tapahtuvaa lähiopetusta oppilaitoksessa. Lähipäiviä on noin kolmena päivänä kuukaudessa. Loppuaika on työpaikalla tapahtuvaa oppimista. Opiskelijaksi valinnan jälkeen aloitat työpaikalla oppimisen henkilökohtaisen aikataulun mukaan joko koulutus- tai oppisopimuksen avulla. Sinun tulee itse etsiä työ- tai harjoittelupaikka, jollet jo ole alan töissä.

Päiväkoulutus | Kerava | Nurmijärvi | Sipoo

Lähiopiskelua on erillisen suunnitelman mukaisesti vaihtelevasti päivittäin klo 8-16. Yhteensä opiskelua koululla on keskimäärin 26 tuntia viikossa. Työpaikalla hankittua osaamista on keskimäärin kuusi kuukautta koko tutkinnon suorittamisen aikana.

Oppisopimuskoulutus

Jos sinulla on alan työpaikka, voit suorittaa koulutuksen oppisopimuksella.

Kysy lisää!

Larvala Salme

Opinto-Ohjaaja

+358 503 640 529

Kerava, Keskikatu 3 (Keuda-talo)

Honkasalo Katri

Opinto-Ohjaaja

+358 505 137 740

Sipoo, Iso Kylätie14 (Sipoo Enter)

Lounela Eero

Opinto-Ohjaaja

+358 504 320 425

Nurmijärvi, Lopetie 20

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Aiheesta lisää:

Kuuntele aiheesta Keudan Kohti unelma-ammattia -podcastista

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan perustutkinto (180 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keuda

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...


Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Keuda

Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

 Näytä puhelinnumero
www.keuda.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Liiketoiminnan perustutkinto (180 osp) täytä seuraavat tiedot: