Ammatilliset perustutkinnot

Maahanmuuttajille suunnattu puutarha-alan koulutus

Keuda, paikassa Mäntsälä
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Maahanmuuttajille suunnattu puutarha-alan koulutus

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Haaveiletko työstä puutarha-alalla?

Koulutuksessa saat perusvalmiudet puutarha-alan erilaisiin työtehtäviin. Sinun on mahdollista suorittaa henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaisesti 1–3 Puutarha-alan perustutkintoon sisältyvää tutkinnon osaa sekä suomen kielen opintoja. Puutarha-alan opinnoissa voit suuntautua kukka- ja puutarhakauppaan, viheralalle tai kasvihuonetuotantoon. Koulutus toteutetaan tiiviissä yhteistyössä työelämän kanssa ja osaamista hankitaan sekä oppilaitoksessa, verkko-opintoina että työpaikoilla. Opiskelijan oppimisen tukena ovat vastuuopettajan lisäksi ammattiohjaaja ja S2-opettaja.

Tämä koulutus sopii sinulle, jos olet kiinnostunut puutarha-alasta ja haluat parantaa mahdollisuuksiasi työllistyä puutarha-alan erilaisiin työtehtäviin. Voit valita, haluatko suunnata opintojasi kukka- ja puutarhakauppaan, viheralalle vai kasvihuonetuotantoon. Koulutuksen aikana vahvistat myös suomen kielen taitoasi. Koulutuksen jälkeen voit jatkaa suorittamaan koko Puutarha-alan perustutkinnon.

Tutustu tutkinnon sisältöön Opintopolussa

Tietoja koulutuksesta

Tutkinnon osa

Puutarhatöiden tekeminen 25 osp (opintopolku.fi), Puutarha-alan organisaatiossa toimiminen 15 osp (opintopolku.fi), Viheralueiden kunnossapito 30 osp (opintopolku.fi), Puutarhakasvien tuottaminen katetuissa olosuhteissa 30 osp (opintopolku.fi) ja Myymälätyöskentely puutarha-alalla 30 osp (opintopolku.fi). 1-3 tutkinnon osaa Puutarha-alan perustutkinnosta.

Laajuus ja kesto

15 – 76 osp. Opintojen alussa kanssasi tehdään yksilöllinen opiskelusuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää 1,5 vuotta.

Kenelle

Koulutus sopii kaikille alasta kiinnostuneille.

Kustannukset

Koulutus on maksuton.

Toimipiste, toteutustapa ja ajankohta

Toimipiste

Mäntsälä, Saaren kartano

Ajankohta

Seuraava toteutus alkaa 1.8.2024. Opintojen aloitus sovitaan kanssasi henkilökohtaisesti, jos sinut valitaan opiskelijaksi.

Opiskelumuoto

Tämä on monimuotototeutus. Hankit osaamistasi erilaisissa oppimisympäristöissä ja eri tavoilla. Opiskelu voi sisältää esim. lähi- ja etäopiskelua, verkossa opiskelua sekä itsenäistä ja ryhmässä opiskelua. Täydennät opiskelua henkilökohtaisen suunnitelman mukaan työelämässä oppien. Saat palautetta osaamisesi kehittymisestä opettajalta ja työpaikan ohjaajalta. Kun olet saavuttanut ammatillisen osaamisesi, osoitat sen näytössä työpaikalla käytännön työtilanteissa. Opintojen ajaksi voidaan solmia oppisopimus tai koulutussopimus.

Koulutukseen hakeutuminen

Jatkuva haku

Tähän koulutukseen on jatkuva haku auki. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon kuluessa siitä, kun täytät hakulomakkeen.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Hakulomake Hakijan ohjeet

Kysy lisää

Luhtaniemi Tiina

Opettaja

+358401745503

Mäntsälä, Paroninkuja 20 (Saaren kartano)

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Maahanmuuttajille suunnattu puutarha-alan koulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu