Ikävalmentajana toimiminen (60 osp)

Keuda
Yhteenveto
   
Tuusula
Erikoisammattitutkinnot
Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin

Ikävalmentajana toimiminen (60 osp)

Vanhustyön osaajia tarvitaan nyt ja tulevaisuudessa!

Tavoitteena on lisätä aktiivisesti ikääntyvien osallistamista kokonaisvaltaiseen kuntoutumiseen sekä kartoittaa elin- ja toimintaympäristöön, asumiseen sekä talouteen liittyvät mahdollisuudet ja rajoitukset. Koulutuksen sisältönä on muun muassa suunnitelmallinen toimintakyvyn kartoittaminen ja edistäminen ikäihmisen arjessa. Koulutuksessa saat alan uusinta tietoa ja taitoa ja kehityt vanhustyön asiantuntijaksi.

Suoritettava Ikävalmentajana toimiminen (60 osp) on yksi tutkinnon osa Vanhustyön erikoisammattitutkinnosta (180 osp).

Tutustu tutkinnon osan sisältöön

Sopiiko tämä koulutus minulle?

Tämä koulutus sopii sinulle, joka työskentelet ikäihmisten parissa ja sinulla on aiemmin suoritettu alalle soveltuva tutkinto. Tätä tutkinnon osaa voi opiskella, jos täytät tutkintokohtaiset terveydentilavaatimukset.

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa sinulle tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Koulutus kestää noin seitsemän kuukautta.

Opinnot sisältävät opiskelua verkkoalustalla (Pinja) ja työpaikalla oppimista ikääntyvien parissa. Opintoihin voi tulla mukaan joustavasti. Koulutus on mahdollista suorittaa oppisopimuksella.

Kysy lisää!

Kuussaari Sanna

Opettaja

+358 504 419 921

Tuusula, Kirkkotie 31

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ikävalmentajana toimiminen (60 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keuda

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...


Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Keuda

Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

 Näytä puhelinnumero
www.keuda.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Ikävalmentajana toimiminen (60 osp) täytä seuraavat tiedot: