Ammattitutkinnot

Tulipalo- ja onnettomuustilanteiden hallinta

Keuda, paikassa Järvenpää
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Tulipalo- ja onnettomuustilanteiden hallinta

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Vahvista osaamistasi tulipalo- ja onnettomuustilanteessa

Haluatko vahvistaa osaamistasi kiinteistön paloturvallisuudesta ja oppia ymmärtämään palo- ja pelastustoiminnan merkityksen omassa organisaatiossasi? Koulutuksessa opit tunnistamaan ja hallitsemaan paloriskejä sekä kehittämään turvallisempaa työympäristöä. Saat käytännön taitoja ja valmiuksia erilaisissa palo- ja pelastustehtävissä toimimiseen. Oppiminen tapahtuu käytännönläheisesti oppisopimuksen kautta eli pääset kehittämään osaamistasi omassa työssäsi.

Tutustu tutkinnon osan sisältöön Opintopolussa

Tietoja koulutuksesta

Tutkinnon osa

Pelastutoiminta (25 osp). Tutkinnon osa Turvallisuusalan ammattitutkinnosta.

Laajuus ja kesto

25 osaamispistettä. Opintojen alussa kanssasi tehdään yksilöllinen opiskelusuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin kouutus kestää 3 – 5 kuukautta.

Kenelle

Osallistuaksesi opintoihin sinulla tulee olla alan työpaikka jo hakeutumisvaiheessa. Hakiessasi tähän koulutukseen sinun tulee täyttää tutkintokohtaiset terveydentilavaatimukset.

Kustannukset

Toteutamme koulutuksen tällä hetkellä oppi- tai koulutussopimuksella, jolloin koulutus on maksutonta.

Toimipiste, toteutustapa ja ajankohta

Toimipiste

Järvenpää, Wärtsilänkatu 7

Ajankohta

Koulutus alkaa seuraavan kerran tammikuussa 2025. Koulutus sisältää kaksi lähiopetuspäivää, jotka ilmoitetaan vuoden 2025 koulutuksen osalta lähempänä. Oppisopimuksen ajankohta määritellään tarkemmin opinnoista sovittaessa. Opintojen aloitus sovitaan kanssasi henkilökohtaisesti, jos sinut valitaan opiskelijaksi.

Opiskelumuoto

Tämä on monimuotototeutus. Hankit osaamistasi erilaisissa oppimisympäristöissä ja eri tavoilla. Opiskelu voi sisältää esim. lähi- ja etäopiskelua, verkossa opiskelua sekä itsenäistä ja ryhmässä opiskelua. Täydennät opiskelua henkilökohtaisen suunnitelman mukaan työelämässä oppien. Saat palautetta osaamisesi kehittymisestä opettajalta ja työpaikan ohjaajalta. Kun olet saavuttanut ammatillisen osaamisesi, osoitat sen näytössä työpaikalla käytännön työtilanteissa. Opintojen ajaksi sinun tulee solmia oppisopimus tai koulutussopimus työnantajan kanssa.

Koulutukseen hakeutuminen

Jatkuva haku

Tähän koulutukseen on jatkuva haku auki. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon kuluessa siitä, kun täytät hakulomakkeen.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Hakulomake Hakijan ohjeet

Kysy lisää

Röning Tuomo

Opettaja

+358503283842

Järvenpää, Wärtsilänkatu 7

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tulipalo- ja onnettomuustilanteiden hallinta? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu