Ammatilliset perustutkinnot

Logistiikka-alan työympäristössä toimiminen

Keuda, paikassa Mäntsälä
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Logistiikka-alan työympäristössä toimiminen

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Tutustu logistiikkaan ja kehitä logistiikkaosaamistasi!

Työskentelet logistiikka-alan työtehtävissä, tutustut erilaisiin logistiikka-alan tehtäviin ja laajennat näistä osaamistasi esihenkilösi ja Keudan opettajan kanssa laaditun suunnitelman mukaisesti. Arvioit ja kehität osaamistasi sekä saat lisätietoutta logistiikka-alasta ja sen lainalaisuuksista. Pystyt hyödyntämään saamaasi tietoa ja taitoa logistiikka-alalla yleisesti. Työskentelet tiimeissä, verkostoissa ja yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Koulutuksen ajaksi solmitaan oppisopimus.

Tutustu tutkinnon osan sisältöön Opintopolussa

Tietoja koulutuksesta

Tutkinnon osa

Logistiikka-alan työympäristössä toimiminen (15 osp). Tutkinnon osa Logistiikan perustutkinnosta.

Mikäli tavoitteenasi on koko tutkinnon suorittaminen, teemme yksilöllisen opiskelusuunnitelman yhdessä esimiehen ja työpaikkaohjaajan kanssa.

Laajuus ja kesto

15 osp. Opintojen alussa kanssasi tehdään yksilöllinen opiskelusuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää neljä kuukautta.

Kenelle

Osallistuaksesi opintoihin sinulla tulee olla alan työpaikka jo hakeutumisvaiheessa. Mikäli olet kiinnostunut alasta, mutta sinulla ei ole alan työpaikkaa, voit hakea Logistiikan perustutkintoon.

Kustannukset

Koulutus on maksuton.

Toimipiste, toteutustapa ja ajankohta

Toimipiste

Mäntsälä, Lukkarinpolku 2

Ajankohta

Koulutuksen aloitusaika ilmoitetaan, kun vähintään 10 opiskelijaa on hyväksytty koulutukseen. Opintojen aloitus sovitaan kanssasi henkilökohtaisesti, jos sinut valitaan opiskelijaksi.

Koulutus sisältää Teams-verkko-opintoja iltapäivisin noin 1-2 kertaa kuukaudessa sekä oppimista ohjaavia tehtäviä. Koulutus käynnistyy Teamsissa.

Opiskelumuoto

Tämä on monimuotototeutus. Hankit osaamistasi erilaisissa oppimisympäristöissä ja eri tavoilla. Opiskelu voi sisältää esim. lähi- ja etäopiskelua, verkossa opiskelua sekä itsenäistä ja ryhmässä opiskelua. Täydennät opiskelua henkilökohtaisen suunnitelman mukaan työelämässä oppien. Saat palautetta osaamisesi kehittymisestä opettajalta ja työpaikan ohjaajalta. Kun olet saavuttanut ammatillisen osaamisesi, osoitat sen näytössä työpaikalla käytännön työtilanteissa. Opintojen ajaksi Opintojen ajaksi sinun tulee solmia oppisopimus tai koulutussopimus työnantajan kanssa.

Koulutukseen hakeutuminen

Jatkuva haku

Tähän koulutukseen on jatkuva haku auki. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon kuluessa siitä, kun täytät hakulomakkeen.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Hakulomake Hakijan ohjeet

Kysy lisää

Kilpeläinen Kati

Opettaja

+358401286318

Mäntsälä, Lukkarinpolku 2

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Logistiikka-alan työympäristössä toimiminen? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu