Urheiluopisto Kisakeskus

paikassa Raasepori (+ 1 sijaintia)
Kysy lisätietoja oppilaitoksesta 👍

Urheiluopisto Kisakeskus

Urheiluopisto Kisakeskus

Urheiluopisto Kisakeskus

Urheiluopisto Kisakeskus eli Kisis on luonnonläheinen liikuntakeskus Kullaanjärven rannalla. Se tarjoaa monipuolista majoitusta ja palveluja myös vapaa-ajan liikuntaan. Kisis sijaitsee Länsi-Uudellamaalla Raaseporissa, noin 100 km Helsingistä.

Kisakeskuksessa on nautittu liikunnasta ja luonnonrauhasta jo kuuden vuosikymmenen ajan. Kisakeskuksen toiminta käynnistyi vuoden 1958 kesällä, kun Suomen Työväen Urheiluliitto TUL tarvitsi oman urheilukeskuksen.

Liikunnan tai valmennuksen osaajaksi

Kisiksessä voit opiskella liikunnan osaamisalaa ja valmistua liikuntaneuvojaksi tai syventyä valmennukseen ja valmistua valmentajaksi.

Kisis järjestää myös ulko­maalaistaustaisille suunnattua liikunnan vertaisohjaajakoulutusta.

Liikuntaa ja aktiviteetteja

Kisikseen voit tulla omatoimisesti ja vain lepäillä ja nauttia luonnon rauhasta tai harrastaa erilaisia sisä- ja ulkopelejä, sauvakävellä, käydä kuntosalilla, potkupyöräillä jne. Voit myös osallistua aktiivisille liikuntalomille tai -kursseille yksin, ystävien ja perheen kanssa.

Kisiksessä voit harrastaa jo pelkästään ulkona yli 30 erilaista liikuntalajia. Ympäröivä luonto tarjoaa monipuoliset reitit kaikkina vuodenaikoina. 

Lisätietoa Urheiluopisto Kisakeskuksesta?

Lisää tietoa Urheiluopisto Kisakeskuksen koulutustarjonnasta saat alta löytyvästä koulutuslistauksesta tai täyttämällä sivun alareunassa olevan yhteydenottopyyntölomakkeen, jolloin opistosta otetaan sinuun suoraan yhteyttä toivomallasi tavalla. 


Koulutukset

Koulutukset Paikkakunta
Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | liikunnan osaamisala Raasepori
Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | valmennuksen osaamisala Raasepori
Liikunta-alan vertaisohjaajakurssi maahan muuttaneille Raasepori

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Urheiluopisto Kisakeskus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Yhteystiedot

Urheiluopisto Kisakeskus

Kullaanniemi 220
10420 Raasepori

 Näytä puhelinnumero
www.kisakeskus.fi

Sponsoroitu