Suodata
Eläimiin liittyvä koulutus
Paikka
Näytä kaikki suodattimet
Näin suodatamme hakutuloksia
Haluatko tietää, miten suodatamme hakutuloksia? Lue täältä lisää siitä, miten koulutukset listautuvat hakutuloksissa.
Näyttää 1-20 koulutusta 67 tuloksesta
Näin suodatamme hakutuloksia
Haluatko tietää, miten suodatamme hakutuloksia? Lue täältä lisää siitä, miten koulutukset listautuvat hakutuloksissa.
  • = Kesän lisähaussa
Näyttää 1-20 koulutusta 67 tuloksesta
1
2
3
4
Mainokset

Suositut sijainnit

Opiskelijoiden kokemuksia alalla Eläimiin liittyvä koulutus

Kokemuksia koirakoulusta

Minkälaista on opiskella koirakoulussa? Lue kahden koirakoulun entisen opiskelijan haastattelut!

Dog Oriented Institute kouluttaa koiralähtöisesti niin yksittäisiä koiranomistajia kuin alan ammattilaisia tai alalle aikovia – ymmärryksellä ja kokemuksella. 

Axxell, Kuggom är belägen på landsbygden i Lovisa, ca 90 km öster om Helsingfors, på den natursköna Kuggomåsen. Vi erbjuder folkhögskole- och vuxenutbildning inom olika hantverk.

På enheten finns flere verkstäder, så som snickeri, båtbyggeri, dekoateljén, textilhuset, smedjan, tenngjuteri, keramikverkstad och verkstaden för historiska tekniker. Enhetens elevkår består av ca 50 studerande i olika åldrar. På skolan finns 30 internatsrum och internatsplatser för 60 personer.

Eläimiin liittyvä ammatillinen koulutus -aiheisista koulutuksista lisätietoa alla:

Eläinten parissa työskentelyyn on monia eri mahdollisuuksia. Tulevaisuudessa työsi voi sijoittua esimerkiksi maatilalle. Toisaalta myös eläintarha tai eläinhoitola ovat mahdollisia työpaikkoja. Ammatillisella koulutusalalla vaihtoehtoja on monia.

Eläintenhoitajan ammattitutkinnon suorittanut henkilö hallitsee yleisbiologian perusteet ja eläinten biologian erityispiirteitä sekä tuntee eläimen normaalin elinkaaren. Eläintenhoitaja osaa soveltaa tietouttaan työssään ja hänellä onkin perustiedot eläinten anatomiasta, fysiologiasta ja lisääntymisbiologiasta. Työssä tulee osata käyttää tarvittavia koneita ja laitteita sekä tuntea alan lainsäädäntö ja noudattaa sitä. Tutkinnon suorittanut osaa neuvoa ja opastaa asiakkaitaan eläintenhoitoon liittyvissä asioissa ja toimii hyvien asiakaspalveluperiaatteiden mukaisesti.

Eläintenkouluttajaksi voi opiskella eri pituisilla kursseilla, joiden kestot vaihtelevat muutamasta viikosta jopa 1,5 vuoteen. Eläintenkouluttajaksi voi opiskella myös verkossa, mutta kurssit eivät valmista ammattiin ja ovat tarkoitettu lähinnä yksityisille henkilöille.