Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki tai tarjoilija
-
Ammatilliset perustutkinnot
-
Vantaa
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki tai tarjoilija
-
Ammatilliset perustutkinnot
-
Tampere
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki
-
Ammatilliset perustutkinnot
-
Inari
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | tarjoilija
-
Ammatilliset perustutkinnot
-
Hämeenlinna
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | tarjoilija
-
Ammatilliset perustutkinnot
-
Inari
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | Tarjoilijan koulutus
-
Ammatilliset perustutkinnot
-
Salo
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | Kokin koulutus
-
Ammatilliset perustutkinnot
-
Salo
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki | englanninkielinen koulutus
-
Ammatilliset perustutkinnot
-
Kaukovainio
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki tai tarjoilija
-
Ammatilliset perustutkinnot
-
Useita (3)
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | tarjoilija
-
Ammatilliset perustutkinnot
-
Useita (2)
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki
-
Ammatilliset perustutkinnot
-
Useita (5)
Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinto
-
Ammattitutkinnot
-
Hämeenlinna
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki
-
Ammatilliset perustutkinnot
-
Kauhajoki
Ravintola- ja cateringalan perustutkinto | tarjoilija
-
Ammatilliset perustutkinnot
-
Helsinki
Kokki | Ravintola- ja catering-alan perustutkinto
-
Ammatillinen koulutus
-
Helsinki
Kokki | Ravintola- ja catering-alan perustutkinto
-
Ammatilliset perustutkinnot
-
Porvoo
Tarjoilija | Ravintola- ja catering-alan perustutkinto
-
Ammatillinen koulutus
-
Helsinki
Tarjoilija | Ravintola- ja catering-alan perustutkinto
-
Ammatillinen koulutus
-
Porvoo
Hotelli- ja ravintola-ala ammattikouluissa -aiheisista koulutuksista lisätietoa alla:
Hotelli- ja ravintola-alan peruskoulutus kestää ammattikouluissa kolme vuotta. Tutkinnon voi suorittaa myös aikuiskoulutuksena. Tutkinnossa voi usein suuntautua mm. seuraaviin vaihtoehtoihin:
Ravintolapalvelu
Koulutusohjelmasta valmistunut voi työskennellä esimerkiksi kahvilatarjoilijana, hovimestarina, junatarjoilijana, ravintolatarjoilijana tai laivatarjoilijana.
Ravintolan ruokatuotanto
Koulutusohjelmasta valmistunut ravintolakokki suunnittelee ruokalistoja ja valmistaa ruokia. Ravintolakokki voi työskennellä ravintolassa, catering-alalla, juhla- tai pitopalveluyrityksessä sekä matkustaja- ja rahtialuksilla.
Hotellipalvelu
Hotellipalvelun koulutuksen suorittaneista tulee hotellivirkailijoita. Kyseisessä ammatissa voi työskennellä mm. hotellissa, hostellissa, lomakylässä tai matkustajakodin vastaanotossa.