Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki tai tarjoilija
-
Ammatilliset perustutkinnot
-
Vantaa
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki tai tarjoilija
-
Ammatilliset perustutkinnot
-
Tampere
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki
-
Ammatilliset perustutkinnot
-
Inari
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | tarjoilija
-
Ammatilliset perustutkinnot
-
Helsinki
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki
-
Ammatilliset perustutkinnot
-
Helsinki
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | tarjoilija
-
Ammatilliset perustutkinnot
-
Hämeenlinna
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | tarjoilija
-
Ammatilliset perustutkinnot
-
Salo
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki
-
Ammatilliset perustutkinnot
-
Salo
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki tai tarjoilija
-
Ammatilliset perustutkinnot
-
Seinäjoki
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | tarjoilija
-
Ammatilliset perustutkinnot
-
Useita (2)
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki
-
Ammatilliset perustutkinnot
-
Useita (2)
Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinto
-
Ammattitutkinnot
-
Hämeenlinna
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki | englanninkielinen koulutus
-
Ammatilliset perustutkinnot
-
Kaukovainio
Tarjoilija | Ravintola- ja catering-alan perustutkinto
-
Ammatilliset perustutkinnot
-
Useita (2)
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | Osatutkinto
-
Ammatillisen tutkinnon osat
-
Useita (2)
Ravintola- ja cateringalan perustutkinto
-
Ammatilliset perustutkinnot
-
Useita (3)
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki, tarjoilija
-
Ammatilliset perustutkinnot
-
Useita (4)
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki
-
Ammatilliset perustutkinnot
-
Hämeenlinna
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki tai tarjoilija
-
Ammatilliset perustutkinnot
-
Raisio
Ilmastovastuullinen toiminta 15 p | tutkinnon osa ravintola- ja cateringalan perustutkinnosta
-
Ammatillisen tutkinnon osat
-
Vantaa
Hotelli- ja ravintola-ala ammattikouluissa -aiheisista koulutuksista lisätietoa alla:
Hotelli- ja ravintola-alan peruskoulutus kestää ammattikouluissa kolme vuotta. Tutkinnon voi suorittaa myös aikuiskoulutuksena. Tutkinnossa voi usein suuntautua mm. seuraaviin vaihtoehtoihin:
Ravintolapalvelu
Koulutusohjelmasta valmistunut voi työskennellä esimerkiksi kahvilatarjoilijana, hovimestarina, junatarjoilijana, ravintolatarjoilijana tai laivatarjoilijana.
Ravintolan ruokatuotanto
Koulutusohjelmasta valmistunut ravintolakokki suunnittelee ruokalistoja ja valmistaa ruokia. Ravintolakokki voi työskennellä ravintolassa, catering-alalla, juhla- tai pitopalveluyrityksessä sekä matkustaja- ja rahtialuksilla.
Hotellipalvelu
Hotellipalvelun koulutuksen suorittaneista tulee hotellivirkailijoita. Kyseisessä ammatissa voi työskennellä mm. hotellissa, hostellissa, lomakylässä tai matkustajakodin vastaanotossa.