Sivuston käyttötapa: Mobiili
Näyttää 1-20 koulutusta 54 tuloksesta
Näyttää 1-20 koulutusta 54 tuloksesta

Tiedotus-, viestintä- ja media-ala -aiheisista koulutuksista lisätietoa alla:

Media-, tiedotus- ja viestintäalan opinnot voivat johtaa moniin eri ammatteihin julkisella ja yksityisellä sektorilla. Median eri kanavat toimivat eri tavoin ja myös eri asiakasryhmillä ja yrityksillä on omat tarpeensa. Opinnot voivat viedä esimerkiksi mainos- tai markkinointialalle ja internet työllistää myös valtavan määrän tiedostusalan ihmisiä.

Media-alalla tarkoitetaan useimmiten töitä television, radion, internetin, elokuvien, lehtien, ulkomainonnan ja muiden medioiden parissa. Koulutuksesta riippuen saattaa päätyä esim. tiedottajan, viestintäassistentin, viestintäpäällikön, toimittajan, päätoimittajan, toimittajan, konsultin, AD:n tai kulttuuriyrittäjän nimikkeen alle.

Ammattikoulut tarjoavat mm. kuvallisen ilmaisun perustutkintoa ja audiovisuaalisen viestinnän perustutkintoa. Myös viestintä- ja informaatioalan sekä graafisen ja viestintätekniikan ammatti- ja erikoisammattitutkintoja on saatavilla. Eri ammateista ja ammattiryhmistä koostuva media-ala tarvitsee monenmoisia osaajia, siksi alan tutkintoja on myös paljon erilaisia.

Media-alan opinnot

Vertaile koulutuksia