Näyttää 1-20 koulutusta 56 tuloksesta
Näin suodatamme hakutuloksia
Haluatko tietää, miten suodatamme hakutuloksia? Lue täältä lisää siitä, miten koulutukset listautuvat hakutuloksissa.
  • = Mukana 2. asteen yhteishaussa
Näyttää 1-20 koulutusta 56 tuloksesta
1
2
3

Tiedotus-, viestintä- ja media-ala -aiheisista koulutuksista lisätietoa alla:

Media-, tiedotus- ja viestintäalan opinnot voivat johtaa moniin eri ammatteihin julkisella ja yksityisellä sektorilla. Median eri kanavat toimivat eri tavoin ja myös eri asiakasryhmillä ja yrityksillä on omat tarpeensa. Opinnot voivat viedä esimerkiksi mainos- tai markkinointialalle ja internet työllistää myös valtavan määrän tiedostusalan ihmisiä.

Media-alalla tarkoitetaan useimmiten töitä television, radion, internetin, elokuvien, lehtien, ulkomainonnan ja muiden medioiden parissa. Koulutuksesta riippuen saattaa päätyä esim. tiedottajan, viestintäassistentin, viestintäpäällikön, toimittajan, päätoimittajan, toimittajan, konsultin, AD:n tai kulttuuriyrittäjän nimikkeen alle.

Ammattikoulut tarjoavat mm. kuvallisen ilmaisun perustutkintoa ja audiovisuaalisen viestinnän perustutkintoa. Myös viestintä- ja informaatioalan sekä graafisen ja viestintätekniikan ammatti- ja erikoisammattitutkintoja on saatavilla. Eri ammateista ja ammattiryhmistä koostuva media-ala tarvitsee monenmoisia osaajia, siksi alan tutkintoja on myös paljon erilaisia.

Media-alan opinnot

Vertaile koulutuksia