Turun hierojakoulu

paikassa Turku
Kysy lisätietoja oppilaitoksesta 👍

Turun hierojakoulu

Turun hierojakoulu

TYA-oppilaitos/Turun hierojakoulu

TYA/Turun hierojakoulu on hierojakoulujen aatelia. TYA/Turun hierojakoulu on toiminut jo vuodesta 1991 ja se on Turun alueen ainoa oppilaitos, jolla on opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämä koulutuslupa hieronnan tutkinnoille. TYA/Turun hierojakoulu tekee yhteistyötä huippu-urheilijoiden ja aloitti vuonna 2023 yhteistyön Turun ammattikorkeakoulun kanssa. TYA/Turun hierojakoulun opiskelijana voit suorittaa väyläopintoina jotain fysioterapian ensimmäisen vuoden opinnoista.

TYA/Turun hierojakoulu tarjoaa kahta tutkintokoulutusta:

  • hieronnan ammattitutkinto ja
  • hieronnan erikoisammattitutkinto.

Opetustilat sijaitsevat Turun keskustassa, hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Opettajat ovat koulutettuja ammattilaisia. TYA/Turun hierojakoulu on organisaationa pieni, joten se pystyy toimimaan joustavasti ja huomioimaan opiskelijoiden erilaiset tavoitteet ja toiveet.

TYA/Turun hierojakoulu on urheilijaystävällinen oppilaitos, jossa voit opiskella ja jatkaa samalla panostamista urheilu-uraan. Tämä on mahdollista, kun suunnittelemme yhdessä sinulle sopiva opiskelurytmin. TYA/Turun hierojakoulussa ovat opintoja suorittaneet vuosien saatossa useat ammattilaiset, arvokisaurheilijat ja Suomen mestarit. TYA/Turun hierojakouluun voi tulla opiskelemaan vaikka urheilu-uran jo päätyttyä.

Haluatko lisätietoa Turun hierojakoulun koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Turun hierojakoulun koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Turun hierojakoululle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Videoesittely

Yhteistyö ja opiskelijan edut

TYA/Turun hierojakoulu tekee yhteistyötä monien alueen ammattilaisten kanssa ja tarjoaa opiskelijoilleen lukuisia etuja ja mahdollisuuksia. Tässä muutama:

Turun ammattikorkeakoulu:

TYA/Turun hierojakoulun opiskelijoilla on mahdollisuus suorittaa Turun AMK:ssa väyläopintoja, joista saa Avoimen AMK:n opintopisteitä. Opintotarjonta koostuu erikseen sovituista Turun AMK:n fysioterapeuttikoulutukseen kuuluvista opinnoista. Väyläopinnoista kertyneistä opintopisteistä voi myöhemmin saada hyväksilukuja, jos hakeutuu opiskelemaan AMK-tutkintoa.

SLICE-opiskelijakortti:

TYA/Turun hierojakoulun opiskelijat saavat käyttöönsä SLICEn lukuisat vaihtuvat opiskelijaetuudet.

Turun seudun urheiluakatemia (TSUA):

Opiskelijamme voi hakeutua TSUAn urheilijaksi ja siten hyödyntää harjoittelumahdollisuuksia. TSUA vastaa kriteereistä, valinnoista ja palveluistaan itsenäisesti.

Paavo Nurmi Games, Raision Loimu, TUTO Hockey, ÅIFK käsipallo… 

Teemme hierontayhteistyötä usean Turun seudun huippujoukkueen ja urheilijan kanssa. Vuosittain opiskelijamme saavat mahdollisuuden kohdata yleisurheilun huippuja, tottakai hieronnan merkeissä.

Vireä

Vireä on turkulainen yritys, joka tarjoaa töitä lukuisille hierojille ja fysioterapeuteille. Moni TYA/Turun hierojakoulusta valmistunut hieroja on liittynyt Vireän ammattilaisten joukkoon.

Tiesitkö tämän hierojakoulutuksista?

Hieroja ei ole virallinen tutkinto tai suojattu ammattinimike.

Urheiluhieroja ei ole virallinen tutkinto tai suojattu ammattinimike.

Koulutettu hieroja on suojattu ammattinimike, jota saa käyttää hieronnan ammattitutkinnon suorittanut ammattilainen. Koulutettu hieroja on sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilö.

Hieronnan ammattitutkinto on virallinen tutkinto.

Hieronnan erikoisammattitutkinto on virallinen tutkinto.

Hieroja (EAT) on tutkintonimike, jota saa käyttää hieronnan erikoisammattitutkinnon suorittanut. Hän on erikoistunut hieronnan osaamisalaan.

Urheiluhieroja (EAT) on tutkintonimike, jota saa käyttää hieronnan erikoisammattitutkinnon suorittanut. Hän on erikoistunut urheiluhieronnan osaamisalaan.

Lymfahieroja (EAT) on tutkintonimike, jota saa käyttää hieronnan erikoisammattitutkinnon suorittanut. Hän on erikoistunut lymfahieronnan osaamisalaan.

Koulutukset

Koulutukset Paikkakunta
Hieronnan ammattitutkinto | urheiluhieroja Turku

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Turun hierojakoulu? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Yhteystiedot

Turun hierojakoulu

Verkatehtaankatu 4
20100 Turku

 Näytä puhelinnumero
www.turunhierojakoulu.fi

Sponsoroitu