Ammatillinen koulutus

Hierojakoulutus Espanjassa

Sport Massage Institute of Finland, paikassa Fuengirola
Pituus
9 kuukautta
Lataa esite
Pituus
9 kuukautta
Lataa esite
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Hierojakoulutus Espanjassa

Hierojakoulutus / Sport Massage Institute of Finland

Vajaassa vuodessa opiskelet ammattitaitoiseksi hierojaksi. Hierojakoulutuksen jälkeen suoritat halutessasi hieronnan ammattitutkinnon, joka antaa sinulle oikeuden käyttää suojattua ammattinimikettä Koulutettu hieroja ja tämän jälkeen Suomessa hierojana työskennellessäsi et ole arvonlisäverovelvollinen.

Vastapainoksi intensiiviselle opiskelulle Espanja tarjoaa vapaa-ajalle aurinkoenergiaa (yli 300 päivää vuodessa), pitkiä rantoja, mahtavia makuelämyksiä sekä loistavat harrastus- ja ulkoilumahdollisuudet!

Hierojaopinnot koostuvat mm.

 • Hierontatyön lähtökohdat
 • Fysiologia
 • Anatomia
 • Tuki- ja liikuntaelinsairaudet
 • Tautioppi
 • Työterveystieto
 • Klassisen- ja urheiluhieronnan käytännön harjoittelu
 • Kinesio- sekä urheiluteippaus
 • Hierontatyön perusteet ja menetelmät / urheiluhieronta
 • Itsehoidon tukeminen
 • Asiakaskeskeinen hoitaminen
 • Lihashuollon tukitoimet
 • Itsenäinen ammatinharjoittaminen / yritystalous sekä yrityssuunnitelma

Hieronnan ammattitutkinnon perusteet ovat pohjana koulutuksellemme. Opintokokonaisuutemme kuitenkin sisältää runsaasti teoriaa ja käytännön tekniikoita ammattitutkinnon perusteiden lisäksi. 

Koulutuksen tavoitteet

Koulutuksen tavoitteena on antaa opiskelijalle sellaiset valmiudet hieronnassa ja urheiluhieronnassa, että hän voi toimia itsenäisenä ammatinharjoittajana tai toisen palveluksessa hierojana ja urheiluhierojana.  

Koulutuksen luonne ja opetuksen käytännön järjestely

Opiskelu on kokopäiväistä ja hyvin intensiivistä. Mutta aikaa jää myös Espanjasta nauttimiseen. 

Koulutus tapahtuu pääosin lähiopetuksena ja sisältää anatomian opiskelua suomeksi ja latinaksi sekä hieronnan ja urheiluhieronnan otteiden harjoittelua käytännössä. Koulutukseen kuuluu urheilu-, sekä kinesioteippausta sekä erilaisia venytystekniikoita passiivisesti sekä aktiivisesti. 

Koulutukseen sisältyy myös yrityksen perustamisluennot sekä liiketoimintasuunnitelman laatiminen, joka on yksi osa hieronnan ammattitutkintoa. Monet opiskelijat ovat käyttäneet suunnitelmaa hyväkseen oman hierontayrityksen perustamisessa. Koulutukseen kuuluu myös EA1 sisältöinen ensiapukoulutus.

Opiskelijat harjoittelevat käytännön hierontaa sekä asiakaspalvelua opiston hoitotiloissa. Asiakashieronta on tärkeä osa opiskelua. Käytännön hierontaharjoittelun opiskelijamme aloittavat kansainvälisten asiakkaiden parissa n. kuukauden opiskelun jälkeen, tähän mennessä opiskelijalle on annettu perusvalmiudet käytännön asiakashierontojen toteuttamiseen. Opiskelijat tekevät työssäoppimistaan sekä terveiden, että sairaiden, enimmäkseen aikuisten ihmisten parissa.

Hakeminen

Koulutus on aikuisopiskelua ja ikäraja on 18 vuotta.

Koulutukseen haetaan täyttämällä hakulomake oppilaitoksen omilla kotisivuilla. Hakulomakkeen jätettyäsi sinuun otetaan yhteyttä ja järjestetään etähaastattelu.

Seuraava hierojakoulutus järjestetään 4.9.2023 - 26.4.2024. Etäopintojakso aloitetaan 4.9. ja lähiopinnot Espanjassa 2.10. 

Jatko-opinnot

Mikäli olet jäänyt vaille tarvittavia pisteitä pyrkiessäsi hoitoalalle opiskelemaan esim. Fysioterapeutiksi tai Osteopaatiksi, tule hakemaan ammatillista koulutusta meiltä! Meillä opiskeltuasi ja Hierojan ammattitutkinnon suoritettuasi pääset suoraan Ortopedisen Osteopatian Koulutuskeskuksen (OOKK) pääsykokeisiin ja saat loistavan pohjakoulutuksen hakiessasi Amk:n jatkokoulutukseen. 

Tutkinto / todistus

Koulutuksen jälkeen on mahdollisuus suorittaa hieronnan ammattitutkinto. Kun tutkinto on hyväksytysti suoritettu, on oppilaalla oikeus hakea Valviralta Koulutetun hierojan nimikettä.

Kustannukset

Opintomaksu on 2023 alkavassa koulutuksessa 2 500 euroa (sis Iva, eli Alv). Kurssin hintaan sisältyy opetussuunnitelman mukainen teoriapaketti sekä käytännön harjoittelu. Opintomaksu on mahdollista maksaa osissa.

Tutkintotilaisuudesta ei tule oppilaalle erillistä maksua
(Kurssin hintaan ei sisälly hankittavaksi suositeltava: lääketieen kuvasto, F.Netter, Atlas of human anatomy) 

Sport Massage Institute of Finland somessa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hierojakoulutus Espanjassa? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Arvioinnit

Keskiarvo: 5

Perustuu 18 arviointiin
Kirjoita arviointi
5/5
Ira
28 kesä 2023

En edes tiedä mistä aloittaa, mutta oma kokemukseni hierojaopistolla oli ikimuistoinen. Puoli vuotta ennen koulun alkua päätin hakea opiskelemaan hierojaksi ja en ole katunut pä...

Näytä lisätiedot
5/5
Samuel
28 kesä 2023

"Lähdin opiskelemaan espanjaan koska olin haaveillut ulkomailla asumisesta ja halusin opiskella hierojaksi. Joten molemmat hoituivat samalla reissulla. Koululta saatu tuki ja he...

Näytä lisätiedot
5/5
Elli
28 kesä 2023

"Lukuvuosi oli ikimuistoinen, Espanjaan lähteminen oli paras päätös pitkään aikaan. Hyppy tuntemattomaan, tietämättä ketään entuudestaan jännitti mutta toden totta kannatti. Ope...

Näytä lisätiedot
Sport Massage Institute of Finland
Calle las Viñas 56
29640 Fuengirola

Kouluttaudu hierojaksi Espanjassa!

Sport Massage Institute of Finland, Hierojakoulu Espanjassa aloitti Hieronnan ammattitutkintoon valmentavat hierojakoulutukset Fuengirolassa syksyllä 2013. Laadukas opetus näkyy selkeästi opiskelijoidemme anatomian tietämyksessä sekä käytännön hieronnassa.  Lataa hierojakoulun esite tästä! Vajaassa vuodessa opiskelet ammattitaitoiseksi hierojaksi. Hierojakoulutuksen jälkeen suoritat halutessasi hieronnan ammattitutkinnon, joka antaa...

Lue lisää oppilaitoksesta Sport Massage Institute of Finland ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu