Sivuston käyttötapa: Mobiili

Hieronnan ammattitutkinto | urheiluhieroja

Kuortaneen Urheiluopisto
Yhteenveto
Opintotukikelpoinen
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Päiväopinnot
Kuortane
Ammattitutkinnot

Hieronnan ammattitutkinto | urheiluhieroja

Hierojan ammattitutkinto

Opiskele urheiluhierojaksi

Hieronnan ammattitutkinto on sosiaali- ja terveysalan ammattitutkinto, jonka hyväksytty suorittaminen antaa koulutetun urheiluhierojan pätevyyden. Tavallisimpia asiakkaita ovat niskahartiaseudun ja selän vaivoista kärsivät eri-ikäiset ihmiset. Kuortaneen urheiluopiston hieronnan ammattitutkinto antaa pätevyyden myös nimenomaan aktiiviurheilijoiden oikeaoppiseen lihashuoltoon.

Tutkinnon aikana suoritetaan myös Personal trainer (yksilöllinen liikunnan ohjaaminen) -opinnot.

Opintojen toteutus

Koulutus on 150 opintopisteen mittainen. Opiskelu on kokopäiväopiskelua eikä siten sovellu työn ohessa suoritettavaksi. Koulutus sisältää ammattitutkintoon johtavan näyttökokeen. Koulutuksen jälkeen opiskelija voi halutessaan jatkaa opintojaan hakeutumalla jatkokoulutukseen esimerkiksi fysioterapeutiksi tai liikunnanohjaajaksi.

Urheiluhieroja työelämässä

Urheiluhieroja työskentelee itsenäisenä yrittäjänä tai toisen palveluksessa erilaisissa sosiaali- ja terveysalan, liikunnan ja vapaa-ajan yhteisöissä. 

Hakeminen

Koulutukseen on jatkuva haku. Opiskelijavalinta suoritetaan haastattelun (ja tarvittaessa pääsykokeen) perusteella. Koulutus alkaa vuosittain elokuussa. 

Koulutusohjelmaan hakijalle luetaan eduksi ammatillinen peruskoulutus, soveltuva tai pitkä työkokemus, hyvä terveys ja suuntautuneisuus liikuntaan.

Tutkinto / todistus

Hieronnan ammattitutkinto | urheiluhieroja

Kustannukset

Koulutuksen omavastuu 2100 € peritään erissä kuukausittain ja se sisältää puolihoidon ma-pe (majoitus, aamiainen ja yksi ateria/pvä). Opiskelu on kokopäiväopiskelua, ei sovellu työn ohessa tai oppisopimuksena suoritettavaksi.

Tutkinnon suoritettuasi sinulla on mahdollisuus hakea Koulutusrahaston ammattitutkintostipendiä (390€).

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hieronnan ammattitutkinto | urheiluhieroja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kuortaneen Urheiluopisto

Kuortaneen Urheiluopisto

Kuortaneen Urheiluopisto

Kuortaneen Urheiluopisto  on liikunnan, huippu-urheilun, hyvinvoinnin, koulutuksen ja vapaa-ajan keskus, joka järjestää liikunta-alaan liittyviä koulutuksia sekä nuorille että aikuisille. Kuortaneen Urheiluopiston koulutuskeskus tarjoaa koulutuksia liikunnanohjauksesta, hieronnasta, valmennuksesta sekä liikuntapaikkojen hoitamisesta kiinnostuneille. Kuortaneen Urheiluopiston koulutustarjontaan kuuluu liikunta-alan ammatillista perus- ja täydennyskoulutusta....


Lue lisää oppilaitoksesta Kuortaneen Urheiluopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kuortaneen Urheiluopisto

Opistotie 1
63100 Kuortane

 Näytä puhelinnumero
www.kuortane.com

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Hieronnan ammattitutkinto | urheiluhieroja täytä seuraavat tiedot:

Minuun voi olla yhteydessä puhelimitse
klo 9–11
klo 11–13
klo 13–15
klo 15–16

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: