Sivuston käyttötapa: Mobiili

Hierojakoulutus työn ohessa | monimuoto-opiskelu

Lappeen Hierojakoulu
Yhteenveto
Noin 1 vuosi
Kysy seuraavaa aloitusta
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Monimuotokoulutus
Lappeenranta
Ammattitutkinnot

Hierojakoulutus työn ohessa | monimuoto-opiskelu

Lappeen hierojakoulu

Hierojakoulutus työn ohessa | monimuoto-opiskelu

Lappeen Hierojakoulussa voit suorittaa hierojakoulutuksen etäopiskeluna. Työn ohessa suoritettavan hierojakoulutuksen vaatimukset ovat kuitenkin samat kuin normaalissa kokopäiväopiskelussa.

Keskeisimpinä eroina kokopäiväopiskelun ja etäopiskelun välillä on se, että etäopiskelusta jäävat pois täydentävät kurssit ja teoriaopintoja ja työharjoittelua on vähemmän. Etäopinnoissa on siis enemmän itsenäistä opiskelua kotona. Lähiopetusjaksoja järjestetään keskimäärin joka toinen viikonloppu.

Hierojakoulutus on ammattiin johtavaa koulutusta, jonka aikana suoritetaan hieronnan ammattitutkinto. Tutkinto sisältää neljä näyttökoetta. Näyttökokeet hyväksytysti suorittanut opiskelija liitetään terveydenhuollon ammattihenkilörekisteriin ja on oikeutettu käyttämään nimikesuojattua ammattinimikettä koulutettu hieroja. Koulutettu hieroja ei maksa ALV:ia hoitomaksuistaan. 

Ammattitaitovaatimusten lisäksi kurssilla opetetaan erikoishierontoja, triggerpistehoitoja ja selkärangan mobilisointia.

Hieroja työelämässä

Hieroja työskentelee itsenäisenä yrittäjänä tai erilaisissa terveys- ja liikunta-alan sekä vapaa-ajan yhteisöissä. Työtä tehdään vaihtelevissa työympäristöissä; liikuntakeskuksissa ja kodeissa. Hierojat työskentelevät terveiden ja sairaiden ihmisten parissa. Nuoria kohdataan esim. valmennusryhmissä, joissa hierojat toimivat lihashuoltotehtävissä. Itsenäinen työ vaatii hierojalta eettisesti kestävän yrittäjyyden omaksumista.

Hieroja on välittömässä kosketuksessa asiakkaan/potilaan kanssa, jolloin työn luonteessa painottuu vastuullinen vuorovaikutus ja kommunikaatiotaitojen hallinta. Hän toimii myös työnsä asiantuntijana erilaisissa terveys- ja liikunta-alan työ- sekä hoitoryhmissä. Hierojan työssä menestymistä varmistaa jatkuva itsensä kehittäminen sekä kyky ja halu jatkuvaan ammatin kehittämiseen terveys- ja liikunta-alan yhtenä palvelumuotona. Tulevaisuudessa painottuvat erilaiset manuaaliset erikoismenetelmät sekä asiakkaan tai potilaan kuntoutumiseen liittyvät toiminnot.

Hakeminen

Pääsyvaatimuksena on suoritettu peruskoulu ja terveys, joka ei ole esteenä ammatissa toimimiselle. 

Koulutukseen haetaa Lappeen Hierojakoulun omilta verkkosivuilta. 

Tutkinto / todistus

Hieronnan ammattitutkinto

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 2 500 euroa.

Kurssimaksu suoritetaan kuukausittain noin 500 euron erissä koulun alettua. 

Koulutukseen osallistuvat opiskelijat ovat oikeutettuja opintotukeen (opintorahaan, asumislisään ja opintolainan valtiontakaukseen), mikäli opintotuen myöntämisedellytykset kunkin opiskelijan kohdalla muutoin täyttyvät.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hierojakoulutus työn ohessa | monimuoto-opiskelu? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Lappeen Hierojakoulu

Lappeen Hierojakoulu

Lappeen Hierojakoulu

Lappeenrannan uudessa hierojakoulussa tarjotaan hieronnan ammattitutkintoon valmistavaa koulutusta. Koulutus järjestetään päiväopintoina. Oppilaitos tarjoaa valmistuneille opiskelijoille mahdollisuuden jäädä toimimaan ammatinharjoittajana koulun tiloihin. Tämän jälkeen valmistuneella hierojalla on paremmat valmiudet itsenäiseen ammatinharjoittamiseen. Lisätietoa saat täyttämällä sivun alareunassa olevan yhteydenottopyynnön, jolloin Lappeen Hierojakoulu ottaa sinuun...


Lue lisää oppilaitoksesta Lappeen Hierojakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Lappeen Hierojakoulu

Valtakatu 36
53100 Lappeenranta

 Näytä puhelinnumero
hierojakoulu.net

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Hierojakoulutus työn ohessa | monimuoto-opiskelu täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: