Sivuston käyttötapa: Mobiili

oppilaitosesittely

Suomen Hierojakoulut

Hierojakoulutusta ja urheiluhierojakoulutusta – myös viikonloppuopintoina

Suomen Hierojakoulut on Suomen suurin hierojakoulutusta tarjoava yritys, joka tarjoaa hierojakoulutusta kahdeksalla toimipisteellä ympäri Suomen: Helsingissä, Espoossa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Seinäjoella, Oulussa, Kotkassa ja Porvoossa. Voit opiskella hierojaksi joko päiväopintoina tai töiden ohessa monimuoto-opintoina sekä lisäksi voit täydentää osaamistasi monipuolisilla lisäopinnoilla.

Hierojakoulutus on Hieronnan ammattitutkinnon suorittamiseen valmentavaa koulutusta, jonka aikana opiskelijat ohjataan neljään näyttökokeeseen. Opiskelijat voidaan ohjata näyttökokeisiin läpäistyään koululla järjestettävän testin sekä suoritettuaan opintoihin kuuluvan työharjoittelun. Näyttökokeet hyväksytysti suorittanut opiskelija on oikeutettu käyttämään nimikesuojattua ammattinimikettä Koulutettu hieroja ja hänet liitetään terveydenhuollon ammattihenkilörekisteriin. Suomen Hierojakoulujen järjestämä hierojakoulutus oikeuttaa Kelan opintotukeen. 

Suomen Hierojakoulut tarjoavat lisäksi opiskelijoilleen ainutlaatuiset lisäkoulutusmahdollisuudet hierojakoulutuksen ohessa suoritettavaksi. Opiskelijat voivat valita suoritettavaksi esimerkiksi fysioterapiaopintoja, urheiluhierontaa, kuntosalivalmennuksen tai hyvinvointianalyysin asiantuntijan lisäkoulutuksia.

Fysioterapian lisäopintoja voi käydä hierojakoulutuksen ohessa 8 opintopisteen verran. Osa opinnoista toteutetaan verkko-opintojen avulla ja osa käytännön opetuksen kautta. Opinnot järjestetään Jyväskylän avoimen ammattikorkeakoulun opintoina. Opintoja varten ei kuitenkaan tarvitse matkustaa Jyväskylään, vaan Hierojakoulun osaavat opettajat vastaavat opintojaksojen opetuksesta.

Urheiluhieronnan lisäopinnoista opiskelija saa erityisosaamisen, jonka turvin hän osaa työskennellä urheilijoiden lihashuollon ja harjoittelun tukena. Opiskeluun sisältyy valmennuksen ja urheiluhieronnan perusteet, urheiluteippauksen ja -ravitsemuksen perusteet sekä käytännönharjoittelua oman urheilijan kanssa.

Trainer4You Kuntosalivalmentaja -lisäkoulutus tarjoaa tietotaidon kuntosalivalmentamiseen sekä oman harjoittelun kehittämiseen. Loppukokeen hyväksytysti suorittanut opiskelija saa Trainer4You:n lisensioiman Kuntosalivalmentajan todistuksen, mikä muodostaa yhden neljänneksen Trainer4You:n Personal Trainer -koulutuskokonaisuudesta. Opiskelija voi halutessaan tehdä myöhemmin Trainer4You:n kautta Personal Trainer -koulutuskokonaisuuden, mihin Kuntosalivalmentajan koulutus on hyväksi luettavissa.

Firstbeat Hyvinvointiasiantuntijan lisäkoulutus antaa valmiudet opiskelijalle tarjota tulevaisuudessa asiakkailleen Firstbeat hyvinvointianalyysiä ja sen tulkintaa. Loppukokeen hyväksytysti läpäissyt opiskelija saa itselleen todistuksen Firstbeat Hyvinvointianalyysin käyttäjäkoulutuksesta ja hän voi näin toimia palvelun tarjoajana. Koulutuksesta vastaa Firstbeat Technologies ja se toteutetaan lukuvuoden aikana suurelta osin verkko-opintoina.

Vahvat valmiudet ammattiin ja jatko-opintoihin

10-11 kuukautta valitusta toteutustavasta riippuen kestävän hierojakoulutuksen tavoitteena on tutustuttaa opiskelijat klassisen hieronnan lisäksi myös muihin hoitomuotoihin sekä antaa valmiudet tuki- ja liikuntaelinten ongelmien tutkimiseen ja hoitamiseen. Koulutus valmentaa myös alan yrittäjänä toimimiseen sekä jatko-opintoihin. Teoreettisen perusopetuksen lisäksi koulutukseen kuuluu käytännön työharjoittelu, joka suoritetaan oppilaitoksen omalla hierontaklinikalla.

Kenelle hierojakoulutus sopii?

  • Ylioppilas tai ammattiin valmistunut
  • Hierojan ammattiin aikova
  • Uudelleen kouluttautumista harkitseva
  • Fysioterapeutin ammattiin tähtäävä
  • Urheilija tai urheiluvalmentajaksi aikova

Haluatko lisätietoa hierojakoulujen koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa hierojakoulujen koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää hierojakouluille yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Videoesittely

Opiskele hierojan ammattitutkinto vuodessa!

Opiskelijahaastattelut

"Opiskelu on ollut todella kivaa! Koulussa on hyvä porukka ja ryhmähenki sekä mielenkiintoisia ja hyödyllisiä opintoja."

– Ella Streng

Koulutus on mahtavaa, sillä ihmisen anatomia, terveystieto, urheilu ja yleinen hyvinvointi ovat aina olleet sydäntä lähellä.

– Elina Liikanen

» Lue opiskelijoiden kokemuksia!

Koulutukset

Koulutukset Paikkakunta
Hierojakoulutus Useita (8)
Hierojakoulutus monimuoto-opintoina Useita (8)
Urheiluhierojakoulutus Useita (8)

Näytä kaikki

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Suomen Hierojakoulut: Erottaja, Espoo, Jyväskylä, Kotka, Kuopio, Oulu, Porvoo ja Seinäjoki? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Suomen Hierojakoulut somessa

Yhteystiedot

Suomen Hierojakoulut: Erottaja, Espoo, Jyväskylä, Kotka, Kuopio, Oulu, Porvoo ja Seinäjoki

espoo@suomenhierojakoulut.fi
Piispansilta 11 (Iso Omena)
02230 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.suomenhierojakoulut.fi


Arvioinnit

Keskiarvo: 4,4

Perustuu 5 arviointiin

Panu
Koulutus oli lyhyt mutta ytimekäs. Asiaa tulee aluksi paljon ja tuntuu että mihin tässä on ryhtynyt, mutta lopuksi kiitos seisoo. :) Teoriatunnit selkeet. Käytännön harjoittelua todella paljon. Asiakastöitä ehkä vähän liikaa, mutta hyvin siitä selvisi. Sitähän työkseen joutuu tekemään jos ko. alalle jää. Laadukas/monipuolinen opetus, mukavat o...
Näytä kokonaan
Valmistunut 2018
Yksi niistä harvoista ammateista, jossa kohtaat lähtökohtaisesti vain tyytyväisiä ja rentoutuneita asiakkaita. Tämä koulutus tarjoaa laadukkaan sekä monipuolisen opiskeluvuoden mukavassa ja innostavassa ilmapiirissä. Koulutus on hyvin tiivis, joten se vaatii opiskelijalta kovaa työntekoa ja halua nähdä vaivaa oppimisen eteen. Koulu antaa oppilai...
Näytä kokonaan
Tipi
Ammattimaista ja laadukasta opetusta hyvässä hengessä. Kaikki mitä luvattiin myös tapahtui. Riittävästi työharjoittelua, mielestäni ammatti jonka oppii vain tekemällä. Antaa hyvät valmiudet jatko-opintoja ajatellen esim. osteopaatiksi.
Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Suomen Hierojakoulut: Erottaja, Espoo, Jyväskylä, Kotka, Kuopio, Oulu, Porvoo ja Seinäjoki täytä seuraavat tiedot:

Valitse sinua kiinnostavat lisäkoulutukset *
Urheiluhieronta
Fysioterapia (8 op)
Kuntosalivalmentaja
Firstbeat Hyvinvointianalyysin käyttäjäkoulutus