Sivuston käyttötapa: Mobiili

Hierojakoulutus

Turun Hieronta-Akatemia
Yhteenveto
Noin 1 vuosi
suomi
Opintotukikelpoinen
27.8.2020
   
Lähiopetus
Monimuotokoulutus
Turku
Ammatillinen koulutus
Hierojakoulutus

Hierojakoulutus

Haluaisitko työskennellä hierojana? Oletko kiinnostunut hyvinvoinnin edistämisestä? Tule opiskelemaan hierontaa iloiseen ja asiantuntevaan Turun Hieronta-Akatemian joukkoon!

Turun Hieronta-Akatemia on kouluttanut hierojia vuodesta 1994 alkaen. Osaava ja motivoitunut henkilökunta opettaa sinulle niin hieronnan teoriaa kuin käytännön osaamistakin.

Koulutuksen toteutus

Lähiopetusta  on kaksi kertaa viikossa aamuisin klo 9–12 tai iltaisin klo 17–20 ryhmävalintasi mukaan. Halutessasi voit osallistua vaihdellen aamu- ja iltaopetukseen.

Osa teoria-asioista opiskellaan itsenäisesti. Koulutukseen sisältyy laaja oppimateriaali, mikä tentitään kahdella välitentillä ja yhdellä lopputentillä. Kirjahankintoja sinun ei tarvitse tehdä.

Ensimmäisten 3 kuukauden aikana käydään suurin osa teoriaopetuksesta läpi, jonka jälkeen alkaa työharjoittelujakso. 

Työharjoittelujakso

Työharjoittelujakso suoritetaan koulun omalla klinikalla. Koulutukseen kuuluva työharjoittelumäärä on 140 tuntia. Jos teet työharjoittelua yli vaaditun määrän, voit saada hyvitystä koulutusmaksusta.

Työharjoittelua tehdään osittain teoriatuntien puitteissa. Työharjoittelu suoritetaan koulun vastaanotolla valitseminasi ajankohtina henkilökunnan valvonnassa. Koulu huolehtii asiakkaiden hankkimisesta opiskelijoille.

Työharjoittelupäivät ovat maanantai, keskiviikko tai perjantai. Myös muutamina lauantaipäivinä on mahdollista suorittaa harjoittelutunteja.

Koulutuksen sisältö

Hierojakoulutuksen sisältö ja opetus perustuvat suoraan Opetushallituksen Hierojan ammattitutkintoon määrittelemien asioiden mukaisesti.

Hieronnan ammattitutkinnon laajuus on 150 osaamispistettä. Tutkinto muodostuu kahdesta pakollisesta tutkinnon osasta (100 osp) ja valinnaisista tutkinnon osista (50 osp). Tutkinnon valinnaiset osat on siten, että ne muodostavat tutkinnon ydinosaamisen yhdessä pakollisten tutkinnon osien kanssa.

Pakolliset tutkinnon osat:

  • Tuki- ja liikuntaelinongelmaisen potilaan terveyden ja toimintakyvyn edistäminen, 70 osp
  • Sosiaali- ja terveydenhuoltoalan yrittäjänä toimiminen, 30 osp

Valinnaiset tutkinnon osat:

  • Kansansairauksien ennaltaehkäiseminen hierojan työssä,25 osp
  • Raajanivelten liikkuvuuden edistäminen, 25 osp

Hakeminen

Hierojakoulutukseen voivat hakeutua kaikki 18 vuotta täyttäneet hyvän terveyden ja hyvän suomen kielen suullisen ja kirjallisen taidon omaavat henkilöt. Koulutukseen ei vaadita aikaisempaa kokemusta alalta

Koulutukseen hakeudutaan täyttämällä sähköinen hakulomake, johon pääset oppilaitoksen kotisivujen kautta. Koulu- tai työtodistuksia ei tarvitse liittää hakemukseen.

Hyväksytyille ilmoitetaan valinnasta kirjallisesti. Hyväksymisilmoituksen yhteydessä lähetetään varausmaksu, jolla opiskelija varaa opiskelupaikkansa. Varausmaksu vähennetään kurssimaksusta.

Tutkinto / todistus

Hieronnan ammattitutkintoon valmistava koulutus.

Hierojan peruskoulutuksen jälkeen on suositeltavaa suorittaa hieronnan ammattitutkinto. Koulutus ja näytöt järjestetään yhdessä Turun Hieronta-Akatemian yhteistyöoppilaitoksen Pirkanmaan Urheiluhierojakoulun kanssa.

Kustannukset

Peruskoulutuksen hinta on 2 200 € sisältäen alv:n 24%. Varausmaksu 200 € maksetaan ennen koulutuksen alkua ja se vähennetään kurssimaksusta.

Varausmaksulla (200 €) varaat opiskelupaikkasi. Mikäli peruutat koulutuspaikkasi 3 vko:a ennen koulutuksen alkua, varausmaksua ei palauteta.

MAKSUERÄT

Koulutusmaksun voit maksaa 1–10 erässä. Tarvittaessa sinulle tehdään henkilökohtainen maksuaikataulu. Osan koulutumaksuista voi halutessaan suorittaa myös tekemällä enemmän työssäharjoittelua.

Kaikki oppimateriaalit ja hoitomateriaalit sisältyvät koulutuksen hintaan.

OPPISOPIMUS

Voit opiskella myös oppisopimusopiskelijana tai yrittäjän oppisopimuksella. Voit kysyä lisää oppisopimustoimistosta.

OPINTOTUKI

Koulutus kuuluu Kelan opintotuen piiriin.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hierojakoulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Turun Hieronta-Akatemia

Turun Hieronta-Akatemia

Turun Hieronta-Akatemia

Tervetuloa opiskelemaan hierontaa iloiseen ja asiantuntevaan Turun Hieronta-Akatemian joukkoon! Turun Hieronta-Akatemia tarjoaa koulutusta kaikille hieronnasta ja hyvinvoinnin edistämisestä kiinnostuneille. Hieronta-Akatemia on kouluttanut vuodesta 1994 lähtien ammattitaitoisia hierojia. Haaveilit sitten uudesta ammatista, osa-aikatyöstä tai haluat laajentaa jo olemassa olevaa ammattitaitoasi, hierojakoulutus...


Lue lisää oppilaitoksesta Turun Hieronta-Akatemia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun Hieronta-Akatemia

Humalistonkatu 17 a, 2. krs.
20100 Turku

 Näytä puhelinnumero
www.hieronta-akatemia.com

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Hierojakoulutus täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: