Lahden Hierojakoulu

Lahden Hierojakoulu

Lahden Hierojakoulu tarjoaa tarjoaa näyttötutkintoon valmentavaa koulutusta sekä jo koulutetuille hierojille ja terapeuteille ammatillista täydentävää koulutusta. Lisäksi he tarjoavat Päijät-Hämeen väestölle hoitopalveluja, joita ovat opiskelijahieronta sekä naprapaatin, fysioterapeutin ja koulutetun hierojan vastaanotto.

Lahden Hierojakoulun opetus sisältää myös mm. triggerpistekoulutusta, selkärangan mobilisointia, jäsenkorjausta ja mobilisoivaa hierontaa.

Oppilaitos tarjoaa valmistuneille opiskelijoille mahdollisuuden jäädä toimimaan ammatinharjoittajana koulun tiloihin. Tämän jälkeen valmistuneella hierojalla on paremmat valmiudet itsenäiseen ammatinharjoittamiseen.

Lisätietoa Lahden Hierojakoulusta?

Lisätietoa saat täyttämällä sivun alareunassa olevan yhteydenottopyynnön, jolloin Lahden Hierojakoulu ottaa sinuun suoraan yhteyttä toivomallasi tavalla. Kysy rohkeasti lisää!


Koulutukset

Koulutukset Paikkakunta
Hierojakoulutus Lahti
Hierojakoulutus työn ohessa | monimuoto-opiskelu Useita (3)
Urheiluhierojakoulutus Useita (3)

Opiskelijakokemuksia

Opiskelijakokemuksia

Lue Lahden/ Joensuun/ Lappeen Hierojakoulun opiskelijoiden kokemuksia.Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Lahden Hierojakoulu? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Lahden Hierojakoulu

Karjalankatu 45
15150 Lahti


Arvioinnit

Keskiarvo: 4,4

Perustuu 7 arviointiin

Timo Lavikainen

Omistaja sekä opettajat äärettömän ammattitaitoisia sekä kannustavia. Opetus on helvetin hyvää sekä koulun ilmapiiri vertaansa vailla. Iso kiitos Petrille Mikalle Tonille sekä tietenkin Tytille. KIITOS!

Carita Lång
Anonyymi

Suomen paras hierojakoulu!! Opetus älyttömän hyvää ja mielenkiintoista. Ei tarvinnu tuppisuuna olla vaan läpän heitto tietyissä määrin oli enemmän kuin suotavaa. Annettiin tosi hyvin neuvoja asiakastyössä kun tuli jotai kysyttävää. Tietämystä tuli tietyistä asioista enemmän kuin olisi tarvis joka on hyvä asia koska tällä alalla tiedonjano vain k...

Näytä kokonaan

Lahden hierojakoulu Facebookissa

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Lahden Hierojakoulu täytä seuraavat tiedot:

Minuun voi olla yhteydessä puhelimitse
klo 10–12
klo 12–14
klo 14–16
klo 16–18