Sivuston käyttötapa: Mobiili
Yhteenveto
noin 1 vuosi
suomi
Opintotukikelpoinen
Heinä-elokuussa
Viimeinen hakuaika: Haku suoraan oppilaitokseen
   
Monimuotokoulutus
Espoo, Helsinki, Jyväskylä, Kotka, Kuopio, Oulu - Näytä kaikki  
Ammattitutkinnot

Hierojakoulutus monimuoto-opintoina

Hierojakoulutus monimuoto-opintoina

Hierojakoulutus monimuoto-opintoina

Etäopiskeluna toteutettavasta hierojakoulutuksesta jäävät pois täydentävät kurssit ja teorioiden sekä työharjoittelun osalta kontaktiopetusta on vähemmän. Tämä tarkoittaa, että opintoihin kuuluu enemmän itsenäistä opiskelua.

Hierojakoulutuksen toteutus monimuoto-opintoina

Hierojakoulutuksen voi suorittaa myös vajaan vuoden kestävänä monimuoto-opiskeluna, jolloin lähijaksot keskittyvät viikonloppuihin. Monimuotoryhmässä suoritettu hierojakoulutus kestää ajallisesti noin 10 kuukautta. Vaikka läsnäoloa on huomattavasti vähemmän, eivät opintovaatimukset kuitenkaan ole helpommat kuin kokopäiväopiskelijoilla. 

Opintojen sisältö

Koulutus alkaa heinä-elokuun taitteessa ja kestää lukuvuoden. Syksyllä keskitytään hieronnan perusopintoihin ja keväällä opiskelujen painopiste on asiakashieronnoissa sekä niveltoiminnan ylläpitämisessä.

Koulutuksen aikana opiskelijat ohjataan Hieronnan ammattitutkinnon näyttökokeisiin.

Hieronnan ammattitutkinnon osat ovat

  1. Tuki- ja liikuntaongelmaisen potilaan terveyden ja toimintakyvyn edistäminen
  2. Sosiaali- ja terveydenhuoltoalan yrittäjänä toimiminen
  3. Kansansairauksien ennaltaehkäiseminen hierojan työssä
  4. Raajanivelten liikkuvuuden edistäminen

Hierojakoulun tunneilla on läsnäolovelvollisuus. Koululla suoritettavat maksulliset hierontatunnit lasketaan työharjoittelutunneiksi ja näiden lisäksi opiskelijat huolehtivat polin muistakin tehtävistä, kuten siisteydestä ja vastaanotossa toimimisesta.

Hierojakoulutus on Hieronnan ammattitutkinnon suorittamiseen valmentavaa koulutusta, jonka aikana opiskelijat ohjataan neljään näyttökokeeseen. Opiskelijat voidaan ohjata näyttökokeisiin läpäistyään koululla järjestettävän testin sekä suoritettuaan opintoihin kuuluvan työharjoittelun. Näyttökokeet hyväksytysti suorittanut opiskelija on oikeutettu käyttämään nimikesuojattua ammattinimikettä Koulutettu hieroja ja hänet liitetään terveydenhuollon ammattihenkilörekisteriin.

Koulutuksessa käytetään pääsääntöisesti Suomen Hierojakoulujen omia anatomian teoria-, harjoituskirjoja ja monisteita. Käytössä on myös anatomian applikaatio sekä kattava digitaalinen opiskeluympäristö. Lisäksi koululla on useita luurankoja käytännön opetuksen tueksi ja kattava käsikirjasto. Kirjastosta löytyy monipuolisesti tietoa ammatillista kehitystä varten.

Klassinen hieronta ja Firstbeat Hyvinvointianalyysin käyttäjäkoulutus

Täydentävä Firstbeat Hyvinvointianalyysin käyttäjäkoulutus suoritetaan verkkomuotoisesti ja se toteutetaan yhteistyössä palkitun stressin ja palautumisen mittaamiseen keskittyneen pioneeriyrityksen Firstbeatin kanssa. Linjalla on mahdollista saada samanaikaisesti klassisen hieronnan koulutus sekä oppia käyttämään Firstbeat Hyvinvointianalyysiä siten, että voi hyödyntää sitä täysvaltaisesti omassa asiakastyössään. Loppukokeen hyväksytysti läpäissyt opiskelija saa itselleen todistuksen Firstbeat Hyvinvointianalyysin käyttäjäkoulutuksesta.

Klassinen hieronta ja fysioterapiaopinnot

Fysioterapeutin opintojaksoja voi käydä hierojakoulutuksen ohessa 9 opintopisteen verran. Osa opinnoista toteutetaan verkko-opintojen avulla ja osa käytännön opetuksen kautta. Opinnot järjestetään Jyväskylän avoimen ammattikorkeakoulun opintoina. Opintoja varten ei tarvitse matkustaa Jyväskylään, vaan Hierojakoulun opettajat vastaavat opintojaksojen opetuksesta.

Hakeminen

Koulutus on suunnattu aikuisille. Perusvaatimuksina koulutukseen hakeutuville ovat terveelliset elämäntavat, peruskoulun oppimäärä, suomen kielen riittävän hyvä hallinta, kiinnostus sosiaali‑ ja terveysalaa kohtaan sekä korkea motivaatio.

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen verkkosivustolla.

Tutkinto / todistus

Koulun oma todistus / Koulutettu hieroja (Hieronnan ammattitutkinto)

Kustannukset

Hierojakoulutuksen lukukausimaksut vaihtelevat paikkakunnittain. Lukukausimaksu kattaa opetuksen, näyttöihin ohjaamisen (neljä näyttöä) ja työpaidat.

Jokainen opiskelija maksaa koulun alussa materiaalimaksun (200 €). Siihen sisältyvät anatomian oppi- ja työkirja, anatomian applikaatio sekä kaikki vuoden aikana tarvittavat opetusmateriaalit ja tunnukset sähköiseen opetusalustaan (MOODLE).

Saat -500€ alennusta klassisen hieronnan koulutuksesta, jos haet koulutukseen maaliskuuhun 2020 mennessä. Tarjous edellyttää, että tulet valituksi koulutukseen ja maksat varausmaksun maaliskuun 2020 loppuun mennessä.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hierojakoulutus monimuoto-opintoina? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Suomen Hierojakoulut: Erottaja, Espoo, Jyväskylä, Kotka, Kuopio, Oulu, Porvoo ja Seinäjoki

Suomen Hierojakoulut

Suomen Hierojakoulut

Suomen Hierojakoulut on Suomen suurin hierojakoulutusta tarjoava kotimainen yritys, jolla on toimipisteet kahdeksalla paikkakunnalla: Helsingissä, Espoossa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Oulussa, Seinäjoella, Kotkassa ja Porvoossa. Hierojakouluilta saat koulutetun hierojan ammattitutkinnon, jonka lisäksi voit opiskella lisäopintoina esimerkiksi urheiluhierontaa tai fysioterapiaa. Suomen Hierojakouluilla opiskelija...


Lue lisää oppilaitoksesta Suomen Hierojakoulut: Erottaja, Espoo, Jyväskylä, Kotka, Kuopio, Oulu, Porvoo ja Seinäjoki ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Suomen Hierojakoulut: Erottaja, Espoo, Jyväskylä, Kotka, Kuopio, Oulu, Porvoo ja Seinäjoki

espoo@suomenhierojakoulut.fi
Piispansilta 11 (Iso Omena)
02230 Espoo

 Näytä puhelinnumero
suomenhierojakoulut.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Hierojakoulutus monimuoto-opintoina täytä seuraavat tiedot: