Ammatillinen koulutus

Stable Diffusion – parempia kuvia tekoälyllä

Rastor-instituutti, Verkossa
Pituus
1 kk
Opiskelukieli
suomi
Hinta
735 EUR + alv 24%
Seuraava aloitus
13 maaliskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
1 kk
Opiskelukieli
suomi
Hinta
735 EUR + alv 24%
Seuraava aloitus
13 maaliskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Stable Diffusion – parempia kuvia tekoälyllä

Rastor-instituutti
Luo visuaalisia mestariteoksia, älä sattumia! Hyppää digitaalisen luovuuden uusimpaan aaltoon tekoälykuvittaja Antti Karppisen johdolla ja opi tekemään entistä kehittyneempiä tekoälykuvia. Ole ensimmäisten joukossa hyödyntämässä Stable Diffusionia ja syvennä osaamistasi tekoälykuvituksessa.

Hakeminen

Antti Karppisen koulutuksessa opit luomaan tekoälykuvia Stable Diffusionin avulla. Aluksi otat haltuun perusominaisuudet ja jatkat mm. tyylivalintoihin, promptaukseen, skaalaukseen, omien kuvien hyödyntämiseen ja erilaisiin lisäosiin. Lopuksi opit luomaan omia opetusmalleja tekoälyn avulla. Koulutus vie sinut seuraavalle tasolle ja saat edistyksellisimpiä tapoja kuvien luomiseen. 

Karppinen on soveltanut tekoälyä omassa työssään jo yli kahden vuoden ajan. Stable Diffusion -koulutus on pääsy Antin arvokkaimpiin oivalluksiin ja käytännön best practice -menetelmiin. Pääset suoraan kuvituksen ytimeen ilman YouTube-tutoriaaleja tai kuusisormisia käsiä.  

Koulutuksessa 

  • edetään kokonaisuus kerrallaan Stable Diffusionin käyttöönotosta alkaen
  • opit luomaan laadukkaampia tekoälykuvia 
  • saat Antilta parhaat käytännöt Stable Diffusionin hyödyntämiseen
  • Stable Diffusionin avulla taklaat tekniset esteet mielikuvituksesi tieltä 
  • arkesi markkinoinnin ja viestinnän parissa mullistuu.

Kurssi on kova paketti jokaiselle, joka haluaa oppia tekemään next level -tekoälykuvia ja saada niihin enemmän kontrollia ja luovuutta. Vaikka StableDiffusion -työkalut ovat hieman teknisempiä kuin Midjourney ja Dall-E, kurssin selkeä rakenne mahdollistaa oppimisen kaikille. Et tarvitse syvällistä teknistä osaamista, vaan uteliaisuutta ja intoa oppia. Kurssi sopii erinomaiseksi jatkoksi Midjourney-kurssille.

Koulutuksessa hyödynnetään pilvipalvelua 

Koulutuksessa käytetään RunDiffusion-pilvipalvelua StableDiffusionista. Osallistuaksesi tarvitset maksulliset tunnukset RunDiffusion-pilvipalveluun ja CreatorsClub-lisenssin (n. 30 € / kk) sekä Dreamlooks.ai -tunnukset ja kreditit tekoälymallien luomiseen (n. 10 €). 

RunDiffusionin avulla sinulla on aina käytössäsi uusimmat avoimet tekoälymallit ja lisäominaisuudet, joiden asentaminen omalle koneelle voi olla haastavaa. Run Diffusionin hyödyntäminen mahdollistaa myös riittävän konetehon vuokrauksen, jolloin maksat vain sen käytöstä eikä investointia omaan, tehokkaampaan koneeseen tarvita. 

Pilvipalvelut eivät sisälly koulutuksen hintaan. Saat kurssin ennakkotehtävässä ohjeet tunnusten, lisenssien ja kredittien hankintaan.

Kustannukset

Opiskelumaksu maksetaan verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä tai laskutetaan ennen koulutuksen alkua yhdessä erässä. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.

Mikäli osallistuit Rastor-instituutin Midjourney-koulutukseen, saat Stable Diffusion -kurssista 10 % alennuksen kampanjakoodilla MIDJOURNEY.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Stable Diffusion – parempia kuvia tekoälyllä? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.