Ammattitutkinnot

Sisällöntuottajan koulutusohjelma

Rastor-instituutti, Verkossa
Pituus
9 kk (9–13 pv + itseopiskelua)
Opiskelukieli
suomi
Hinta
3 850 EUR + alv 24%
Seuraava aloitus
29 syyskuuta, 2023 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
9 kk (9–13 pv + itseopiskelua)
Opiskelukieli
suomi
Hinta
3 850 EUR + alv 24%
Seuraava aloitus
29 syyskuuta, 2023 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Sisällöntuottajan koulutusohjelma

Rastor-instituutti
Opi tekemään tuloksellista sisältömarkkinointia! Sisällöntuottajan koulutusohjelmassa saat konkreettiset työkalut ja menetelmät, joilla johdatat asiakastasi ostopolulla. Opit tuottamaan monikanavaista sisältöä, joka tavoittaa kohderyhmäsi tehokkaasti. Koulutukseen sisältyviä kursseja käynnistyy joustavasti ympäri vuoden.

Hakeminen

Sisällöntuottajan koulutusohjelmassa laadit toimivan sisältösuunnitelman, jossa huomioit miksi, miten ja kenelle sisältömarkkinointia tehdään. Luot asiakasprofiilit asiakkaiden tarpeiden ja motiivien pohjalta. Tuotat sisältöä, joka on asiakkaille merkityksellistä ja yrityksen liiketoiminnan tavoitteiden mukaista. Opit myös käyttämään tekoälyn tarjoamia mahdollisuuksia sisällöntuotannossa.

Koulutuksen edetessä toteutat sisältösuunnitelmaasi. Osaat mitata ja analysoida tuloksia. Osaat suunnitella erilaisia sisältöjä ja sisältötyyppejä. Tiedät, miten toimia, jos haluat kasvattaa verkkokaupan myyntiä, lanseerata uuden palvelun tai kasvattaa järjestösi jäsenmäärää. Tiedät, kuinka tavoitat asiakkaasi ostopolun alkuvaiheessa ja osaat vakuuttaa heidät ostopäätöksen hetkellä. 

Koulutus sopii sisältöjä ja sisältömarkkinointia tekeville niin isoissa kuin pienissä organisaatioissa. Voit olla esimerkiksi sisältösuunnittelija, sisällöntuottaja, viestintäsuunnittelija tai markkinoinnin asiantuntija. Koulutus sopii myös yrittäjille. 

Kustannukset

Osallistumismaksu kattaa kirjat ja muut oppimateriaalit.

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sisällöntuottajan koulutusohjelma? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.