Ammattitutkinnot

Palkanlaskijan tutkinto™

Rastor-instituutti, Verkossa
Pituus
6 kk
Opiskelukieli
suomi
Hinta
2 280 EUR + alv 24%
Aloitus
3 syyskuuta, 2024 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
6 kk
Opiskelukieli
suomi
Hinta
2 280 EUR + alv 24%
Aloitus
3 syyskuuta, 2024 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Palkanlaskijan tutkinto™

Rastor-instituutti
Hanki varmuutta palkanlaskennan tehtäviin tai tee palkanlaskennasta itsellesi uusi ammatti! Palkanlaskijan tutkinto varmistaa, että osaat hoitaa palkanlaskennan itsenäisesti ja työlainsäädännön mukaisesti. Koulutuspäivät toteutetaan etäyhteydellä.

Hakeminen

Palkanlaskijan tutkinto on kattava ja perusteellinen palkanlaskennan koulutus. Tässä käytännönläheisessä ja ajantasaisessa koulutuksessa käsittelemme palkanlaskennan kokonaisuuden. Koulutuksen käytyäsi hallitset palkanlaskentaan liittyvät viranomaisohjeet ja työlainsäädännön, ja sinulla on tulosvastuullista näkemystä palkkahallintoon.

Tutkinto sopii palkkahallinnon tehtävissä toimiville ja niihin tähtääville. Koulutus ei edellytä aiempaa kokemusta tai työpaikkaa taloushallinnossa tai palkanlaskennan tehtävissä. Siksi se sopii erinomaisesti alan vaihtoa suunnitteleville ja taloushallinnon tehtäviin aikoville.

Palkanlaskennan ja työlainsäädännön aukoton tuntemus on yritykselle välttämätöntä. Koulutuksen myötä saatat myös yrityksesi palkkahallinnon tiedot ajan tasalle ja opit, miten voit päivittää jatkossa tietosi itsenäisesti.

Kustannukset

Opiskelumaksu maksetaan verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä tai laskutetaan ennen koulutuksen alkua yhdessä erässä. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.
 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Palkanlaskijan tutkinto™? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.