Ammattitutkinnot

Lähiesihenkilötyön ammattitutkinto – sosiaali- ja terveysala

Rastor-instituutti, Verkossa
Pituus
12 kk
Opiskelukieli
suomi
Hinta
800 EUR
Aloitus
26 marraskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
12 kk
Opiskelukieli
suomi
Hinta
800 EUR
Aloitus
26 marraskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Lähiesihenkilötyön ammattitutkinto – sosiaali- ja terveysala

Rastor-instituutti
Sosiaali- ja terveysala on tulevat vuodet rakenteellisessa muutoksessa. Työyhteisön jäsenet tarvitsevat tuekseen osaavaa esihenkilöä. Lähiesihenkilötyön ammattitutkinnossa otat haltuun esihenkilötyön kokonaisuuden. Opit rakentamaan hyvinvoivaa työyhteisöä ja tekemään tuloksellista esihenkilötyötä: saat työyhteisön jäsenet sitoutumaan, kehittämään ja kehittymään ammatillisesti.

Hakeminen

Koulutuksessa opit ohjaamaan ja suunnittelemaan tiimisi työskentelyä ja kasvat hyväksi esihenkilöksi. Koulutuksen jälkeen tunnet myös lainsäädännölliset velvollisuudet ja oikeudet johtaa tiimisi osaamista, työnjakoa ja tehtäviä strategiaa tukevalla tavalla. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja kehittämistyön valmiudet, mikä antaa vahvan perustan esimiestyöllesi.

Lähiesihenkilötyön ammattitutkinto on työelämässä arvostettu ammatillinen tutkinto, joka räätälöidään sinulle sen perusteella, mitä jo osaat ja mitkä ovat tavoitteesi. Opintojen sisältöjä suunniteltaessa voit huomioida myös työnantajasi tavoitteet. Saat henkilökohtaista ohjausta tutkinnon suorittamiseen ja opiskeluun Rastor-instituutin ohjaajalta.

Lähiesihenkilötyön ammattitutkinto sopii uusille esihenkilöille sekä vastikään operatiivisessa vastuutehtävässä aloittaneille päälliköille, tiiminvetäjille ja asiantuntijoille. Jos olet jo kokeneempi esimies, suosittelemme sinulle sote-alalle suunnattua johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkintoa.

Vi erbjuder den här examen även på svenska.

Kustannukset

Tämä koulutus on Opetus- ja kulttuuriministeriön osittain rahoittamaa ammatillista lisäkoulutusta. Opiskelija maksaa vain koulutuksen opiskelijamaksun. Opiskelijamaksu sisältää tutkinnon suorittamisen ja kaikki tutkinnon kurssit, joille opiskelija osallistuu, sekä oppimateriaalit ja kirjat.

Opiskelijamaksu laskutetaan yhdessä erässä, ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Ammatti- ja erikoisammattitutkinnoissa osoitamme ja lähetämme Opetushallituksen ohjeen mukaan koulutuksen laskun opiskelijalle. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 %  koulutuksen hinnasta.

Rastor-instituutin ammatilliset tutkinnot ovat arvonlisäverottomia.

Koulutus on mahdollista opiskella oppisopimuskoulutuksena. Oppisopimuskoulutuksen hinta määräytyy oppisopimustoimistossa. Rastor-instituutin oppisopimuskoulutus on maksuton. Kysy meiltä lisää, tai ole yhteydessä oman alueesi oppisopimustoimistoon.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lähiesihenkilötyön ammattitutkinto – sosiaali- ja terveysala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.