Ammattitutkinnot

Digitaalinen ja sosiaalinen myynti – liiketoiminnan ammattitutkinto

Rastor-instituutti, Verkossa
Pituus
10 kk
Opiskelukieli
suomi
Hinta
860 EUR
Aloitus
19 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
10 kk
Opiskelukieli
suomi
Hinta
860 EUR
Aloitus
19 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Digitaalinen ja sosiaalinen myynti – liiketoiminnan ammattitutkinto

Rastor-instituutti
Haluatko kohdata ja vakuuttaa asiakkaasi verkossa? Hallitsetko digitaaliset ja sosiaaliset myyntikanavat? Osaatko hyödyntää tekoälyä myyntityössäsi? Tässä koulutuksessa otat haltuun modernin myyntiprosessin, myynnin kanavat ja etämyynnin keinot, sekä opit hyödyntämään tekoälyä myyntityössäsi.

Hakeminen

Miten asiakas käyttäytyy verkossa? Millainen on digiajan asiakkaan ostopolku? Tässä koulutuksessa päivität myyntiprosessisi digiaikaan. Saat käytännönläheisiä ja arjen myyntityössä testattuja työkaluja myyntityöhön digitaalisesti, sosiaalisessa mediassa ja etänä. Koulutuspäivien opit viet suoraan omaan työhösi asiantuntijoiden ohjauksessa. Koulutuksen päätyttyä olet uudistanut oman myyntityösi vastaamaan nykyajan vaatimuksia. 

Digimyynnin lisäksi koulutuksessa kasvatat liiketoimintaymmärrystäsi, opit tuntemaan asiakaspalvelun lainsäädännön ja parannat viestintä- ja vuorovaikutustaitojasi. Valinnaisissa opinnoissa perehdyt tarpeidesi mukaan ratkaisumyyntiin, projektinhallintaan tai asiakaskokemuksen kehittämiseen ja palvelumuotoiluun.

Myynti – liiketoiminnan ammattitutkinto on virallinen todistus myyntiosaamisestasi. Tutkinto auttaa sinua etenemään urallasi ja avaa ovia jatkokoulutuspaikkoihin, se antaa esim. hakukelpoisuuden korkeakouluopintoihin. Tämä myyntikoulutus soveltuu myyjille, myyntiä tekeville asiantuntijoille sekä myynnin esimiehille. Osallistuminen edellyttää alan työpaikkaa.

Jos tämä koulutus kiinnostaa sinua, mutta sinulla ei ole alan työpaikkaa, suosittelemme Digitaalisen ja sosiaalisen myynnin koulutusohjelmaa. 

Kustannukset

Tämä koulutus on Opetus- ja kulttuuriministeriön osittain rahoittamaa ammatillista lisäkoulutusta. Opiskelija maksaa vain koulutuksen opiskelijamaksun. Opiskelijamaksu sisältää tutkinnon suorittamisen ja kaikki tutkinnon kurssit, joille opiskelija osallistuu, sekä oppimateriaalit ja kirjat.

Opiskelijamaksu laskutetaan yhdessä erässä, ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Ammatti- ja erikoisammattitutkinnoissa osoitamme ja lähetämme Opetushallituksen ohjeen mukaan koulutuksen laskun opiskelijalle. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 %  koulutuksen hinnasta.

Rastor-instituutin ammatilliset tutkinnot ovat arvonlisäverottomia.

Koulutus on mahdollista opiskella oppisopimuskoulutuksena. Oppisopimuskoulutuksen hinta määräytyy oppisopimustoimistossa. Rastor-instituutin oppisopimuskoulutus on maksutonta. Kysy meiltä lisää, tai ole yhteydessä oman alueesi oppisopimustoimistoon. 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Digitaalinen ja sosiaalinen myynti – liiketoiminnan ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.