Ammatilliset perustutkinnot
Ei arviointeja

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki

Vuoksi, paikassa Kauhajoki
Pituus
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
Toteutustapa
Lähiopetus
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Video

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki

Kokki on keittiön sydän. Kokki tuntee raaka-aineet, valmistaa maittavia, erilaisia ruoka-annoksia ja ruokalajeja ja huolehtii keittiön puhtaudesta kestävän kehityksen periaatteet huomioiden. Kokkina vastaat omalta osaltasi myös asiakkaiden viihtymisestä, turvallisuudesta ja tyytyväisyydestä. Kokki pääsee työssään käyttämään luovuuttaan, kädentaitoja ja osaa huomioida ravitsemissuositukset ja erilaiset erityisruokavaliot. Työ on usein kiireistä, joten hyvä organisointi- ja paineensietokyky ovat tärkeitä ominaisuuksia.

Kokin koulutus tarjoaa mahdollisuuden opiskella käytännön töitä tekemällä niin oppilaitoksessa kuin työpaikoilla.  Ravintola- ja cateringalan perustutkintoon tähtäävät kokkiopiskelijat tuottavat ruokapalveluita Vuoksin suurkeittiöllä opiskelijoille ja henkilökunnalle. Ravintolaruokaa myydään, valmistetaan ja tarjoillaan opetusravintola Oppikokissa.

Tutkinnon suoritettuasi voit työskennellä esimerkiksi kahviloissa, ravintoloissa, henkilöstöravintoloissa, liikenneravintoloissa, pikaruoka-, juhlapalvelu- tai matkailuyrityksissä sekä suurtalousalan toimipaikoissa.

Ravintola- ja cateringalan perustutkinto antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin. Yleinen jatko-opintokelpoisuus tarkoittaa sitä, että voit hakeutua jatkamaan opintojasi korkeakouluihin ja yliopistoihin mille alalle tahansa. Mikäli haaveilet työskentelystä ravintola-alalle, kokin koulutus on sinua varten.

Koulutuksen sisältö

Ruokapalvelujen osaamisala

Pakolliset tutkinnon osat:

  • Ravitsemispalveluissa toimiminen 20osp
  • Lounasruokien valmistus 40 osp
  • Annosruokien valmistus 20 osp

Valinnaisia tutkinnon osia valitaan yhteensä 60 osp

Yhteiset tutkinnon osat 35 osp

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Joustavasti

  • Lähiopetus
  • Kauhajoki
  • Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksella.

Tutkinto / todistus

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.
Vuoksi
Oppitie 4
61801 Kauhajoki

Vuoksi – Omalle matkalle

Toisille on selvillä suunta, toisille määränpää. Suupohjan koulutuskuntayhtymä Vuoksin tehtävänä on toimia oppaana kasvun reiteillä ja tuoda tietoa sekä taitoa tämän hetken ja huomisen työelämän tarpeisiin. Vuoksin toimipaikat sijaitsevat Etelä-Pohjanmaalla, Kauhajoella. Oppilaitos tarjoaa ammatillista perus- ja täydennyskoulutusta nuorille ja aikuisille....

Lue lisää oppilaitoksesta Vuoksi ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu