AhlmanEdu

AhlmanEdu tarjoaa ammatillista koulutusta, taideaineita, pelikoulutusta ja -valmennusta, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, aivan Tampereen keskustan tuntumassa. AhlmanEdun vision mukaisesti oppilaitoksen tavoitteenaan on rakentaa AhlmanEdusta luovuuden, rohkeuden, taidon ja yrittäjyyden osaamispuisto.

Monipuolisia koulutuksia

AhlmanEdu valmentaa ruokaketjun ammattilaisia, kuten maatalousyrittäjiä, eläintenhoitajia, kokkeja ja tarjoilijoita, matkailun moniosaajia laajasti kaupungeista erämaihin sekä elämyksiä tuottavia floristeja, muusikoita, pelikehittäjiä, kuvataiteilijoita, kirjoittajia ja puutarhojen rakentajia. Tarjolla on myös Suomen tasokkain Esport valmentautumislinja.

Opi tekemällä

AhlmanEdulla opitaan tekemällä ja tekemiselle on rakennettu toimivat ympäristöt, joissa päivittäin kohdataan ihan oikeita asiakkaita todellisissa asiakaspalvelutilanteissa. AhlmanEdu tuottaa elämyksiä kaikille aisteille – makuja, musiikkia, mielikuvia, silmäniloa, tunteita ja tunnelmaa.

Kiinnostuitko opinnoista AhlmanEdussa?

Lisätietoa AhlmanEdun koulutusvaihtoehdoista saat täyttämällä sivun alareunassa olevan yhteydenottopyynnön, jolloin oppilaitoksesta otetaan sinuun suoraan yhteyttä toivomallasi tavalla. Kysy rohkeasti lisää!

Videoesittely

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta AhlmanEdu? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

AhlmanEdu

Hallilantie 24
33820 Tampere

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta AhlmanEdu täytä seuraavat tiedot: