Sivuston käyttötapa: Mobiili

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | tarjoilija

OSAO
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Ammatilliset perustutkinnot
Haukipudas, Oulu
Alkavat koulutukset
Haukipudas
5.8.2020

Oulu
12.8.2020

Oulu
1.10.2020

Oulu
Keväällä

Video

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | tarjoilija

Ravintola- ja catering-alan työt vaativat myönteistä palveluasennetta, yhteistyökykyä ja ammatin keskeisten tietojen ja taitojen hallintaa. Osaamisen painopisteitä ovat asiakaspalveluosaaminen ja yhteistyö- ja tiimityötaidot. Tarjoilutehtävissä korostuvat asiakaspalvelutaidot ja myyntihenkisyys.

Tarjoilija työelämässä

Asiakaspalvelun osaamisalan suorittanut tarjoilija osaa toimia asiakaspalvelijan tehtävissä erilaisin liikeideoin tai toiminta-ajatuksin toimivissa ravintoloissa tai julkisen sektorin toimipaikoissa. Työpaikkoja voivat olla kahvilat, ravintolat, henkilöstöravintolat, liikenneasemat, pikaruoka-, juhlapalvelu- tai matkailuyritykset sekä catering-alan toimipaikat. 

OSAOn tarjoilijan koulutuksen suorittanut osaa noudattaa alan sopimuksia ja säädöksiä hygieniavaatimusten ja annostelumäärien suhteen. Tarjoilijan tehtävissä on tärkeää olla yhteistyökykyinen ja palvelualtis, siistiä olemusta unohtamatta.

Opiskelu

Tarjoilijan ammatillinen tutkinto muodostuu seuraavista tutkinnon osista:

  • Ravitsemispalveluissa toimiminen
  • Asiakaspalvelu ja myynti
  • Annosruokien ja juomien tarjoilu
  • Valinnaiset opinnot

Näiden lisäksi opiskellaan 35 osp yhteisiä tutkinnon osia. Koulutukseen sisältyy paljon käytännön työtä muun muassa työssäoppimispaikoissa ja yksiköiden omissa ravintoloissa.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, tarjoilija

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | tarjoilija? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

OSAO

OSAO


OSAO

OSAO on Suomen vaikuttavin ja vahvin ammattikouluttaja, jolla on hallussaan koulutuksen koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Uudesta OSAOsta voi hankkia ammatin, jalostaa osaamistaan tai siirtyä kokonaan uudelle alalle. OSAOssa opiskelee 10 000 opiskelijaa, joista vuosittain valmistuu tutkintoon noin 2000 ammattiosaajaa...


Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

OSAO

Kiviharjuntie 8
90220 Oulu

 Näytä puhelinnumero
www.osao.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | tarjoilija täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: