Sivuston käyttötapa: Mobiili

Markkinoinnin johtamisen tutkinto, MJD

Rastor-instituutti
Yhteenveto
Noin 12 kuukautta
   
Monimuotokoulutus
Espoo, Verkossa
Ammatillinen koulutus

Markkinoinnin johtamisen tutkinto, MJD

Laaja koulutustarjonta ulottuvillasi. Sinä valitset – osallistutko paikan päällä vai etänä.

Arvostettu Markkinoinnin johtamisen tutkinto, MJD valmentaa sinut vaativiin markkinoinnin tehtäviin. Tarkastelet markkinointia laajemmasta perspektiivistä ja perehdyt vaikuttamisen keinoihin johtamisen välineinä. Voit valita tutkintoosi yksilöllisesti niitä kursseja, jotka vastaavat toimenkuvaasi, omia tavoitteitasi sekä työnantajasi tarpeita.

Markkinoinnin johtaminen strategialähtöisesti

Markkinoinnin johtamisen koulutuksessa syvennät liiketoimintaosaamistasi, kehität vuorovaikutustaitojasi sekä vahvistat markkinointiosaamistasi valitsemillasi alueilla. Johdat markkinointia esimerkilläsi ja toimit asiakkaan äänenä. Tarvittaessa markkinoit markkinointia kasvun veturina organisaatiosi sisällä.

Tämä tutkinto on sinua varten, jos toimit markkinoinnin, viestinnän tai myynnin vaativissa tehtävissä tai olet siirtymässä niihin.

Koulutuksen avulla osaat luoda itsenäisesti liiketoiminnan tavoitteista johdetun markkinointistrategian. Suunnittelet ja implementoit jo koulutuksen aikana kehityshankkeen oman organisaatiosi markkinoinnin kehittämiseksi. Tuot samalla uutta näkemystä oman organisaatiosi markkinoinnin ja muiden toimintojen yhteistyöhön.

Saat todistuksen vaativan markkinoinnin valmennusohjelman suorittamisesta ja voit käyttää MJD-nimikettä. MJD-tutkinto on markkinoinnin alalla tunnettu ja arvostettu koulutus, josta on valmistunut jo 1500 markkinoinnin ammattilaista. 

Koulutuksen sisältö

Tutkinto koostuu orientoivista verkko-opinnoista, neljästä kiinteästä ja neljästä valinnaisesta kurssista. Voit suorittaa kurssit joustavasti haluamassasi järjestyksessä ja jaksottaa opiskelun itsellesi sopiviin vaiheisiin. 

Aloitat opintosi itsenäisesti suoritettavilla verkko-opinnoilla, joiden avulla perehdyt MJD-tutkinnon sisältöön omassa tahdissasi. Teet myös ennakkotehtäviä, jotka valmistavat sinua opintojesi aloittamiseen. Tehtävien avulla varmistat, että saat opinnoistasi parhaan mahdollisen hyödyn sekä oman osaamisesi kehittämiseen että opintojen hyödyntämiseen omassa työssäsi.  

Kiinteät kurssit (4)

 • Vakuuta asiantuntijana, vaikuta johtoryhmässä  
 • Insight markkinoinnissa
 • Vaikuta viestilläsi, vakuuta asiallasi
 • Johda ja vaikuta

Valinnaiset kurssit (valitse 4)

 • Brändin johtaminen
 • Liiketalouden tunnusluvut markkinoinnille
 • Presentation and Selling Skills
 • Sosiaalinen media markkinoinnissa
 • Markkinoinnin tavoitteet ja mittarit
 • Markkinoinnin ja viestinnän juridiikka 
 • Asiakaskeskeinen markkinointiviestintä – teoriasta käytäntöön 

Hakeminen

Koulutukseen ilmoittaudutaan Rastor-instituutin omilla kotisivuilla.

Tutkinto / todistus

Markkinoinnin johtamisen tutkinto, MJD

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 6900 euroa (+ alv 24 %).

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Markkinoinnin johtamisen tutkinto, MJD? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Kaksi menestyksekästä koulutustoimijaa, Markkinointi-instituutti ja Rastor, aloittavat 1.1.2020 yhteisen matkansa Rastor-instituuttina. Laaja koulutustarjonta ulottuvillasi. Sinä valitset – osallistutko paikan päällä vai etänä. Rastor-instituutin osaamisen kehittämisen ja työllistymisen palvelut muuttavat tavoitteet arjen tekemiseksi ja arkisen tekemisen tulokseksi viivan alle. Rastor-instituutti kouluttaa työelämän käännekohdissa:...


Lue lisää oppilaitoksesta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Markkinoinnin johtamisen tutkinto, MJD täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: