Ruokapalvelujen ammattitutkinto | suurtalouskokki

Suurtalouskokki työskentelee suunnitelmallisesti ja vastuullisesti ammattikeittiön erilaisissa ruoanvalmistus- ja asiakaspalvelutehtävissä, toimii organisaation toiminta-ajatuksen mukaisesti ja työskentelee taloudellisesti ja laadukkaasti. Suurtalouskokki osaa valmistaa erilaisia ruokalajeja ja ateriakokonaisuuksia ja käyttää ammattimaisesti ja tehokkaasti ammattikeittiön koneita ja laitteita. Asiakaspalvelu ja erityisruokavalioiden hallitseminen on tärkeää suurtalouskokin työssä. Tutkinnon suoritettuaan voi työskennellä ammattikeittiössä kokin työtehtävissä.
Koulutuksen sisältö ja toteutus
Koulutus toteutetaan lähi- ja etäopetuksena sekä työpaikalla tapahtuvana oppimisena. Koulutus painottuu työpaikalla oppimiseen. Tutkinto koostuu yhdestä pakollisesta ja kolmesta valinnaisesta tutkinnon osasta.
Pakollinen tutkinnon osa (60 osp)
- Ruoanvalmistus suurtaloudessa
Valinnaiset tutkinnon osat (90 osp)
- Erityisruokavalioaterioiden valmistaminen
- Kasvisruokien valmistaminen
- Kylmänä tarjottavien ruokien valmistaminen
- Ruuan valmistus eri tuotantomenetelmillä
- Ruuan valmistus tilauspalvelussa
Seuraavat toteutukset
Hakeminen
Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta. Lisätietoa hakemisesta löydät oppilaitoksen kotisivuilta.
Jos näkyvissä ei seuraavaa aloitus- ja hakuajankohtaa, voit halutessasi olla yhteydessä oppilaitokseen.
Tutkinto / todistus
Ruokapalvelujen ammattitutkinto, suurtalouskokki
Kustannukset
Opiskelijamaksu on 200 € (Alv 0 %)
Ota yhteyttä
OSAO
OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Meillä on ammatillisen koulutuksen kaikki alat ja koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Opiskele ammatti, kehitä osaamistasi tai siirry uudelle alalle. Olemme avoinna hakijoille läpi vuoden. Opiskelijoita 8 500 Mitattu opiskelijatyytyväisyys...
Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä