Ruokapalvelujen ammattitutkinto | ravintolakokki tai suurtalouskokki

Sedu
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Etätoteutus
Verkossa
Ammattitutkinnot
Ruokapalvelujen ammattitutkinto | ravintolakokki tai suurtalouskokki

Ruokapalvelujen ammattitutkinto | ravintolakokki tai suurtalouskokki

Oletko ammatiltasi kokki, mutta osaamisesi kaipaa päivitystä? Haetko kokin töitä ja haluat parantaa työllistymismahdollisuuksia? Haluatko tutkinnon ammattikeittiökokemuksestasi? Haluatko siirtyä suurtaloudesta ravintolan keittiöön tai toisinpäin? Tämä on oikea tutkinto sinulle, joka haluat työskennellä ammattitaitoisena ravintolakokkina ruokaravintolassa tai itsenäisenä yrittäjänä. Työpaikkoja ovat erityyppiset ruokaravintolat, tilaus- ja juhlapalveluyritykset ja matkustajalaivojen ruokaravintolat.

Työpaikkoja ovat erilaiset kuntien, hoitolaitosten, oppilaitosten ja palvelukeskusten suurkeittiöt. Jos olet maahanmuuttaja, kielitaitosi on vähintään tasoa B1.1. Ilmoita kielitaitosi hakemuksessa – tarvittaessa sinulle järjestetään kielitestin ja suomen kielen opintoja koulutuksen aikana.

Tutkinnon suorittaminen oppisopimuksella

Onko mielessäsi työpaikka, joka vastaa uratavoitettasi? Vai siirrytkö nykyisessä työpaikassasi uusiin tehtäviin? Oppisopimus saattaa vastata sinun ja työnantajasi tarpeisiin! Sinua ja työpaikkaasi autetaan kaikissa järjestelyissä.

Tutkinnon suorittaminen koulutussopimuksella

Jos olet työtön, koulutuksesi sisältää runsaasti oppimista työpaikalla koulutussopimuksella ja opintosi ovat päätoimisia. Sovi opinnoista etukäteen omassa TE-toimistossasi. Koulutussopimus (ent. työssäoppiminen) tehdään yhteen tai useampaan työpaikkaan. Koulutussopimusjaksojen aikana tehdään näyttöjä, joissa osaaminen arvioidaan. Saat samalla mahdollisuuden edistää työllistymistäsi ja solmia hyvät suhteet tuleviin työkavereihin ja työnantajiin!

Oletko jo alan työssä?

Opinnot suunnitellaan omaa työpaikkaasi hyödyntäen ja työn ohessa oppien.  Tilanteesi mukaan yhdistellään koulutarjottimen antia, palkkatyötä, koulutussopimusta ja oppisopimusta, jotta saat tutkintosi tehtyä joustavasti valmiiksi.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Ruokapalvelujen ammattitutkinto | ravintolakokki tai suurtalouskokki

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ruokapalvelujen ammattitutkinto | ravintolakokki tai suurtalouskokki? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Sedu

Sedu – Ylpeästi tekijä

Sedu toimii laajasti Etelä-Pohjanmaalla mutta myös Vaasassa ja asiakkaiden täydennyskoulutustarpeiden mukaisesti joustavasti muuallakin. Toimipisteitä on kaikkiaan kymmenen. Sedussa opiskelee yli 5000 tutkinto-opiskelijaa. Lisä- ja täydennyskoulutusta suorittaa useita tuhansia henkilöitä vuosittain, joten kokonaisopiskelijavirta vuodessaon n. 10 000. Sedussa on ammattinsa osaavaa henkilöstöä...


Lue lisää oppilaitoksesta Sedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sedu

Ammattikoulunkatu 5A
60100 Seinäjoki

 Näytä puhelinnumero
www.sedu.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Ruokapalvelujen ammattitutkinto | ravintolakokki tai suurtalouskokki täytä seuraavat tiedot: