Ammatillinen koulutus

Koirien Ensiapukoulutus

Pituus
2 kuukautta
Hinta
580,65 EUR + alv 24% (yht.720 EUR)
Aloitus
Omaan tahtiin katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
2 kuukautta
Hinta
580,65 EUR + alv 24% (yht.720 EUR)
Aloitus
Omaan tahtiin katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
alkaen 580,65 EUR + alv 24% / osallistuja

Koirien Ensiapukoulutus

Ensiapukoulutus

Koiralähtöisessä Ensiapukoulutuksessa opiskelet niin teoriaa kuin käytäntöä.

Haluatko oppia lisää koiran terveydestä ja hyvinvoinnista? Miten voit auttaa lemmikkiäsi tai asiakkaan koiraa, kun se on kipeä? Entä osaatko varmasti toimia hädän hetkellä, jos koirasi tai asiakkaasi koira loukkaa itsensä tai vaikkapa syö jotakin myrkyllistä? Ensiapukoulutuksessa tutustutaan kattavasti erilaisiin vaaroihin, joita koiran kohdalle voi sattua. Koulutuksessa opit ensiaputekniikat erilaisia tilanteita varten sekä opit hoitamaan ja sitomaan erilaisia haavoja ja ruhjeita.

Koiraa voit valmistella erilaisia tilanteita varten harjoittelemalla toimenpiteiden tekemistä ja käsittelyä kiireettömässä ympäristössä. Tästä voi tosipaikan tullen olla suuri apu auttamisen kannalta.

Koulutuksessa paneudutaan myös laajasti koiran kipukäytökseen ja siihen, miten voit tunnistaa kipeän koiran. Koulutuksessa käydään läpi syitä kipujen taustalla ja milloin koira on syytä viedä tarkempiin tutkimuksiin. Kurssi sisältää kattavan tietopaketin aina nirhaumien hoidosta elvytykseen.

Jos teet jo koirien kanssa töitä, tämä Ensiapukoulutus on sinulle todella tärkeä ja sen käymällä varmistat, että osaat toimia oikein, jos ensiapuun liittyviä asioita tulee vastaan esim. kurssilla. Koulutus on tärkeä myös sinulle, joka haluat olla varma, että osaat auttaa omaa koiraasi jos kohdalle tulee ensiapua vaativia tilanteita.

Tapaamisten välillä teet kotitehtäviä ja käytännön harjoittelua. Lopputyönä suoritat käytännön näytön koirien kanssa, jossa suoritat koulutuksessa opittuja taitoja. Lopputyö videoidaan (esim. puhelimella) palautteita varten.

Koiralähtöinen ensiapukoulutus järjestetään verkossa

Koiralähtöisiä Ensiapukoulutuksia järjestetään verkkokoulutuksina. Koulutus voidaan myös räätälöidä tarpeittesi ja osaamisesi mukaan yksityisesti.

Ensiapukoulutuksissa koulutusryhmät pidetään pieninä, jolloin saat yksilöllistä ja sinulle sopivaa opetusta.

Suoritettuasi kaikki kotitehtävät ja lopputyöt saat koulutuksesta todistuksen.

Ensiapukoulutuksen jälkeen pystyt auttamaan koiria ensiapua vaativissa tilanteissa.

Voit joko opiskella Live-verkkokoulutuksena tai Omatoimisesti.

Live-verkkokoulutuksen verkkotapaamisissa on aina opettaja paikalla ja verkkotapaamisten päivämäärät on lyöty lukkoon. Live-verkkokoulutukset alkavat ja päättyvät määrättyinä päivinä. Live-verkkotapaamisista saat aina nauhoituksen. Näin sinulla on mahdollisuus saada läpikäyty informaatio vaikka et olisi pystynyt osallistumaan Live-verkkotapaamisiin. 

Omatoimisessa verkkokoulutuksessa opiskelet edellisen ryhmän nauhoitteiden mukaan täysin omaan tahtiisi. Omatoimisen opiskelun voit aloittaa silloin kun se on sinulle parasta – voit aloittaa sen vaikka heti! 

Molemmissa verkkokoulutuksissa opiskelet 6 osiota. Verkko-osioiden pituus on maksimissaan kaksi tuntia. Verkkotapaamisiin voit osallistua missä tahansa lienetkin.

Käytännön harjoituksia teet tapaamisten välillä koiran/koirien kanssa. Videoit (esim. puhelimella) harjoitukset ja lähetät opettajalle kommentointia varten. Myöskin lopputyökurssi ja käytännön näyttö videoidaan palautteita varten.

Verkkokoulutus sopii sinulle, joka olet kiireinen tai sinun on hankalaa matkustaa opiskelun perässä. Tämä sopii myös sinulle, joka et pysty sitoutumaan määrättyihin opiskelupäiviin säännöllisesti.

Sinulla ei tarvitse olla omaa koiraa osallistuaksesi koulutukseen. Voit tehdä harjoituksia ja lopputyön myös jonkun muun koiran kanssa.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Omaan tahtiin

  • Etätoteutus
  • Verkossa

Hakeminen

Lisätietoja ja ilmoittautumiset yhteydenottolomakkeella tai puh +358 50 504 2109. Ilmoittautua voi myös Dog Oriented Instituten omien verkkosivujen doi.fi kautta.

Tutkinto / todistus

Todistus suoritetusta koulutuksesta.

Kustannukset

580,65 EUR + alv. (Kokonaishinta 720 euroa). Voit maksaa myös erissä. Erämaksujen koko sovitaan kanssasi henkilökohtaisesti. Erämaksuissa jokaiseen laskuun lisätään 10 euron laskutuslisä.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Koirien Ensiapukoulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Dog Oriented Institute

Dog Oriented Institute

Dog Oriented Institute on kansainvälinen toimija koira-alalla. Dog Oriented Institute toteuttaa maailman laajuisesti koiralähtöisiä koira-alan ammatteihin tähtääviä ja täydentäviä koulutuksia. Koulutukset on tarkoitettu sinulle, joka haaveilet työskenteleväsi koirien parissa tulevaisuudessa tai sinulle, joka jo työskentelet koira-alalla, mutta haluat uutta ajatusmaailmaa...

Lue lisää oppilaitoksesta Dog Oriented Institute ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu