Suomen Eläinkoulutuskeskus

paikassa Espoo (+ 1 sijaintia)
Kysy lisätietoja oppilaitoksesta 👍

Suomen Eläinkoulutuskeskus

Suomen Eläinkoulutuskeskus on Espoossa sijaitseva yksityinen koulutuskeskus, joka tarjoaa palveluja koirien ja muiden eläinten käyttäytymisestä kiinnostuneille alan harrastajille ja ammattilaisille.

Eläinkoulutuskeskus järjestää sekä lyhyempiä verkkokursseja että pidempiä, monimuoto-opetuksena järjestettäviä koulutusohjelmia, jotka on mahdollista suorittaa työn tai muiden opintojen ohessa. Osa kursseista on mahdollista suorittaa täysin etäopiskeluna.

Suomen Eläinkoulutuskeskuksessa opiskellaan erilaisin tavoittein: osa haluaa opiskella omaksi iloksi ja hyödyksi, osalla taas on tavoitteena eläinalan ammatti. Koulutuksiin ei ole pääsyvaatimuksia eikä aikaisempia taitoja tai tietoja vaadita.

Eläinkoulutuskeskus on kouluttanut eläintenkouluttajia vuodesta 2007 alkaen ja on nähnyt alan kehityksen. Opettajat seuraavat tutkimusta ja ovat jatkuvasti uuden tiedon äärellä. Ammattitaito vaatii teorian viemistä käytäntöön, joten meille on tärkeää, että kouluttajamme teoriatiedon lisäämisen ohella kouluttavat aktiivisesti eläimiä itsekin.

Tavoitteena tehokas ja syväsuuntautunut oppiminen

Eläinkoulutuskeskuksen kurssien suunnittelussa on huomioitu nykyaikainen tutkimustieto oppimisesta. Kurssit on laadittu siten, että ne ohjaavat mahdollisimman tehokkaasti hyviin oppimistuloksiin. Tämä tarkoittaa sitä, että kurssit eivät ole vain passiivista videoiden katselua tai opetustekstien lukemista, vaan kurssien suorittaminen edellyttää oppijalta omaa, aktiivista otetta.

Syväsuuntautunut oppija pyrkii esittämään asian omin sanoin ja liittämään sen omiin kokemuksiinsa. Siksi kurssitehtävien kohdalla käytetään aikaa siihen, että opiskelijat löytävät esimerkkejä omasta arjesta eläinten kanssa. Kun uudet termit saa liitettyä omiin kokemuksiin ja omien eläinten toimintaan, avautuvat ne aivan uudella tavalla.

Videoesittely

Eläinkoulutuksen perustason verkkokurssit Verkossa
Hajutyöskentelyn syventävät opinnot Espoo
Ongelmakoirakouluttajan syventävät opinnot Espoo

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Suomen Eläinkoulutuskeskus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Karapellontie 4 Cb
02610 Espoo

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,4

Perustuu 30 arviointiin
Kirjoita arviointi
Karoliina
30 tammi 2024

Todella hyvä opetus!

05 syys 2023
Suositus

Olen tyytyväinen koulutukseen, kaikinpuolin.

Minna
06 kesä 2023
Mielenkiintoinen teoriaa ja käytäntöä yhdistävä kokonaisuus

Mukaansatempaava, nopeatahtinen, hyvin asiassa pysyvä ja käytännön harjoituksia tukeva kurssi. Opettajat olivat asiantuntevia ja lisäkysymyksillä ohjasivat ajattelun kehittymist...