Dog Oriented Institute

paikassa Verkossa (+ 5 sijaintia)
Kysy lisätietoja oppilaitoksesta 👍

Dog Oriented Institute

Dog Oriented Institute

Dog Oriented Institute

Dog Oriented Institute on kansainvälinen toimija koira-alalla. Dog Oriented Institute toteuttaa maailman laajuisesti koiralähtöisiä koira-alan ammatteihin tähtääviä ja täydentäviä koulutuksia.

Koulutukset on tarkoitettu sinulle, joka haaveilet työskenteleväsi koirien parissa tulevaisuudessa tai sinulle, joka jo työskentelet koira-alalla, mutta haluat uutta ajatusmaailmaa helpottamaan työtäsi. Koulutus on myöskin sinulle, joka haluat saada lisää tietoa mm. koirista eläimenä ja koirien käyttäytymisestä. Halutessasi voit heti koulutuksen jälkeen aloittaa työskentelyn koirien kanssa.

Dog Oriented Instituten koulutuksissa opit koiralähtöisen tavan toimia koirien kanssa. Kaiken opettamisen taustalla on aina koirien kokonaisvaltainen hyvinvointi ja koulutuksissa hyödynnetään uusinta tutkimustietoa unohtamatta käytännön kokemuksen mukanaan tuomaa osaamista.

Dog Oriented Institutessa opiskellessasi pääset hyödyntämään opettajien vahvaa koiralähtöistä osaamista ja pitkää kokemusta koirien kanssa työskentelystä. Opettajat kouluttavat itseään säännöllisesti pystyäkseen tarjoamaan sinulle ajan hermolla olevaa tietoa.

Dog Oriented Institute toimii kansainvälisesti kaikkialla maailmassa. Opiskellessasi Dog Oriented Institutessa olet osa laajaa kansainvälistä yhteistyöverkostoa, jonka kanssa Dog Oriented Institute on yhteydessä säännöllisesti.

Haluatko lisätietoa Dog Oriented Instituten koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Dog Oriented Instituten koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää koulutuksen järjestäjälle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Koulutukset

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Dog Oriented Institute? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Yhteystiedot

Dog Oriented Institute


 Näytä puhelinnumero
doi.fi


Arvioinnit

Keskiarvo: 5

Perustuu 37 arviointiin
Arvioinnit julkaistaan ​​arviointikäytäntömme mukaisesti.
Kirjoita arviointi
5/5
Kaisa
20 heinä 2023
Tutkimuspohjainen faktatieto yhdistettynä arjen käytäntöön.

Koiralähtöinen koulutusohjaaja-opinnot tempaisivat heti ensimmäisestä kerrasta vahvasti mukaansa. Tutkimuspohjainen faktatieto yhdistettynä arjen käytäntöön. Voiko kurssilta ene...

Näytä lisätiedot
5/5
Marika
20 heinä 2023
Kurssi on ihan huippu!

Ja kurssi on ihan huippu! Kunpa kehittyisin tässä niin hyväksi, että saisin jättää tuon nykyisen työni ja tehdä koirien kanssa töitä. Rauhoittavat signaalit on avannut ihan uude...

Näytä lisätiedot
5/5
Marja
20 heinä 2023
Koiralähtöisyydestä tulee elämäntapa!

Olen ollut tyytyväinen tähän koulutukseen. Opiskelua voi käydä omaan tahtiin, jos aikataulut yhteisopiskeluun eivät käy. Opiskelijoiden kohtelu on kannustavaa ja ryhmäläisten ka...

Näytä lisätiedot
Sponsoroitu