Palvelulogistiikan ammattitutkinto | Varastologistiikan osaamisala

Luksia
Yhteenveto
1 vuosi 6 kuukautta
Joustavasti
   
Monimuotototeutus
Vihti
Ammattitutkinnot
Logistiikka

Palvelulogistiikan ammattitutkinto | Varastologistiikan osaamisala

Palvelulogistiikan ammattitutkinnon suorittaneella on kokonaisnäkemys toimialastaan ja organisaatiosta, jossa työskentelee. Hän osaa työskennellä itsenäisesti, asiakaslähtöisesti, tehokkaasti ja taloudellisesti noudattaen alansa säädöksiä ja määräyksiä. Työssään hän osaa hyödyntää ohjaus­ tai varastonhallintajärjestelmiä.

Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena.

Varastologistiikan osaamisalan suorittaneella on keskeisten varastotöiden edellyttämä osaaminen. Hän osaa käyttää varastotyössä tarvittavia koneita ja laitteita turvallisesti. Hän osaa hyödyntää varastotyössä tarvittavia sähköisiä verkkopalveluita ja suunnitella työtään siten, että ottaa huomioon varastoinnin osana yrityksen tilaus-toimitusketjua.

Palvelulogistiikan ammattitutkinnon, varastologistiikan osaamisalan suorittanut henkilö voi toimia varastotyöntekijänä, logistiikkatyöntekijänä, varastonhoitajana, työnopastajana, varastomyyjänä tai tiiminvetäjänä mm. teollisuuden, kaupan, julkisen, kuljetus- ja huolinta-alan varastoissa. Hän voi toimia myös itsenäisenä yrittäjänä varastoalalla.

Hakeminen

Voit hakea koulutukseen oppilaitoksen omien kotisivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Palvelulogistiikan ammattitutkinto

Kustannukset

500e

Osallistumismaksu peritään kokonaan, kun opiskelija on ottanut opiskelupaikan vastaan. Osallistumismaksun voi maksaa myös erissä koulutuksen kuluessa. Koulutuksen voi suorittaa myös oppisopimuksella, jos sinulla on alan työpaikka. Oppisopimuskoulutuksessa ei peritä maksua.

Opiskelijan on hankittava omalla kustannuksellaan mm. oppikirjat ja muut opiskelutarvikkeet.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Palvelulogistiikan ammattitutkinto | Varastologistiikan osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Luksia sosiaalisessa mediassa


Luksia

Luksia

Ovatko työtehtäväsi muuttuneet, mietitkö ammatinvaihtoa, jäikö tutkintosi kesken tai pohditko yrittäjäksi ryhtymistä? Oletko juuri päättänyt peruskoulun ja etsit itsellesi ammattia, johon suuntautua? Vai haluatko kenties opiskella lisää lukion päätyttyä? Luksiassa voit opiskella monipuolisesti sekä päivä- että monimuoto-opintoina.  Monimuoto-opiskelu sopii kaikille – olit...


Lue lisää oppilaitoksesta Luksia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Luksia

Toivonkatu 4
08100 Lohja

 Näytä puhelinnumero
www.luksia.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Palvelulogistiikan ammattitutkinto | Varastologistiikan osaamisala täytä seuraavat tiedot: