Ammatilliset perustutkinnot

Logistiikan perustutkinto | autonkuljettaja, linja-autonkuljettaja ja yhdistelmäajoneuvonkuljettaja

Ylä-Savon ammattiopisto, paikassa Iisalmi
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Joustavasti (+2 toteutusta)
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: 2. asteen yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Joustavasti (+2 toteutusta)
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: 2. asteen yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Logistiikan perustutkinto | autonkuljettaja, linja-autonkuljettaja ja yhdistelmäajoneuvonkuljettaja

Rekkoja

Autonkuljettaja, linja-autonkuljettaja ja yhdistelmäajoneuvonkuljettaja ovat kuljetusalan ammatteja, joissa työ on itsenäistä, vaihtelevaa ja vastuullista, ja jossa asiakaspalvelutaidot ovat valttia. Näihin ammatteihin kouluttaudut logistiikan perustutkinto -koulutuksella. Autonkuljettajan työtehtävät ja ohikiitävät maisemat vaihtuvat päivittäin, kuljetatpa sitten ihmisiä, tavaroita tai ajoneuvoja joko henkilöautolla, taksilla, linja-autolla tai yhdistelmäajoneuvolla.

Autonkuljettajan ammatti vaatii teknistä taituruutta, oma-aloitteisuutta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Mikäli sinulta löytyy itsenäistä otetta työntekoon ja kiinnostusta ihmisten palvelemiseen tien päällä, älä enää jarruta, vaan hae logistiikan perustutkinto -koulutukseen, autonkuljettajaksi!

Tämän tutkinnon myötä saat valmiudet toimia alan työntekijänä tai yrittäjänä, ja mahdollisuutenasi on nähdä maailmaa myös kansainvälisissä kuljetustehtävissä.

Perustutkinto on tarkoitettu henkilöille, joilla on vain vähän tai ei ollenkaan kokemusta ko. alasta. Sopii alanvaihtajille, perusosaamista vahvistaville tai ensimmäistä ammatillisista tutkintoa suorittaville. Perustutkinto antaa laaja-alaiset valmiudet alan työtehtäviin. Tutkinto antaa kelpoisuuden korkeakoulututkintoon johtaviin opintoihin ja yleisen kelpoisuuden ammattikorkeakouluopintoihin.

Koulutuksen toteutus

Koulutuksen aloitus ja kesto määräytyy opiskelijalle laadittavan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaan huomioon ottaen koulutuksen aikataulu ja järjestämismahdollisuudet.

Hakijalla on oltava vähintään B-ajokortti!
Kielitaitovaatimus B1.

Oppilaitoksesta otetaan sinuun yhteyttä 2 viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja selvitetään opiskelumahdollisuus. Opiskelijavalintaan vaikuttaa hakemukseen täyttämäsi tiedot sekä mahdolliset haastattelut ja/tai soveltuvuuskokeet.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

Joustavasti

  • Lähiopetus
  • Iisalmi
  • Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku

Syksy

  • Lähiopetus
  • Iisalmi
  • Viimeinen hakuaika: 2. asteen yhteishaku

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Logistiikan perustutkinto

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Logistiikan perustutkinto | autonkuljettaja, linja-autonkuljettaja ja yhdistelmäajoneuvonkuljettaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Ylä-Savon ammattiopisto
Asevelikatu 4
74100 Iisalmi

Ylä-Savon ammattiopisto

YSAO avaa ovet työelämään, tänään ja huomenna. Ylä-Savon ammattiopisto on alueen, yritysten ja taidon kehittäjä, joka tekee työtä osaavamman maailman puolesta. YSAO tarjoaa nuorille ja aikuisille ammatillista koulutusta ja järjestää lyhytkoulutuksia. Opiskelijoina on nuoria ja aikuisia yli 4000 noin 150...

Lue lisää oppilaitoksesta Ylä-Savon ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu