Ammatillisen tutkinnon osat

Ilmastovastuullinen toiminta 15 osp︱Tutkinnon osa logistiikan perustutkinnosta

OSAO, paikassa Kempele (+1 sijaintia)
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Aloitus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Aloitus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Ilmastovastuullinen toiminta 15 osp︱Tutkinnon osa logistiikan perustutkinnosta

Ilmastovastuullinen toiminta tutkinnon osan suorittamalla kuljetusalan ammattilaiset saavat tietoa uusista käyttövoimista sekä teknologioiden tarjoamista mahdollisuuksista logistiikka-alalla ja omassa työyhteisössään. Koulutuksen aikana saat tietoa vihreästä siirtymästä sekä keinoista ja ratkaisuista, joilla kuljetusalalla voidaan vastata toimintaympäristön muutokseen. Koulutukset toteutetaan monimuoto-opetuksena ja ne voi suorittaa joustavasti työn ohessa oman aikataulusi mukaan.

Ilmastovastuullinen toiminta -tutkinnon osa on yksi logistiikan perustutkinnon, kuljetuspalveluiden osaamisalan, valinnainen tutkinnon osa. Jos haluat myöhemmin suorittaa logistiikan perustutkinnon, tämä tutkinnon osa voidaan sisällyttää osaksi tutkintoa.

Koulutuksen sisältö ja laajuus

Koulutuksessa opiskellaan 15 osaamispisteen (osp) laajuinen ilmastovastuullinen toiminta -tutkinnon osa.

Koulutuksessa käsitellään seuraavat aiheet:

  • Mitä ilmastonmuutos tarkoittaa ja mikä siihen vaikuttaa, käsitteet
  • Liikenteen päästöt niiden kehittyminen ja leikkauksen tavoitteet
  • Ajoneuvojen uudet käyttövoimat, teknologia ja digitalisaatio
  • Vihreän siirtymän vaikutukset yrityksessä

Koulutuksen toteutus

Opintoihin on jatkuva haku. Opintojen aloitusajankohta sovitaan hakijan kanssa.

Opinnot kestävät noin 6 kuukautta. Opiskelijaksi valitulle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa tunnistetaan ja tunnustetaan aiempi osaminen ja todetaan, millaista osaamista tutkinnon muodostumiseen opiskelija tarvitsee. Tämä määrittää opiskeluajan.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Lähiopetus
  • Liminka
  • Hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen

Koulutuksen pääasiallisena kohderyhmänä ovat pienten ja keskisuurten yritysten kuljettajat, jotka haluavat kehittää ilmastotietoisuutta työssään. Koulutukseen voivat osallistua myös tällä hetkellä työttömänä työnhakijana tai työvoiman ulkopuolella olevat kuljettajat, joilla on joko aiempaa alan työkokemusta tai alan tutkinto ja joiden mahdollisuudet työllistyä alalle paranevat vihreän siirtymän periaatteiden osaamisen myötä.

Kielitaidon arviointi

Menestyminen opinnoissa edellyttää opiskelijaksi valittavalta riittävää suomen kielen taitoa. Jos äidinkielesi on muu kuin suomi, voit osoittaa riittävän kielitaidon todistuksella tai sinut kutsutaan tarvittaessa kielitaidon arviointiin. Logistiikan perustutkinnossa kielitaitosuositus on B1.1.

Kustannukset

Opetus on maksutonta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Voit katsoa lisätietoja koulutuksesta oppilaitoksen sivuilta, jonne pääset siirtymään Yhteenvetolaatikon Lue lisää -painikkeen kautta. Voit myös kysyä lisää oppilaitokselta. Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
OSAO
Kotkantie 1
90250 Oulu

OSAO

OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Meillä on ammatillisen koulutuksen kaikki alat ja koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Opiskele ammatti, kehitä osaamistasi tai siirry uudelle alalle. Olemme avoinna hakijoille läpi vuoden. Opiskelijoita 8 500 Mitattu opiskelijatyytyväisyys...

Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu